Ελλάδα

Χίος: Συνελήφθη Τούρκος με όπλο και φυσίγγια – Πληροφορίες για συμβόλαιο θανάτου σε βάρος του

Χίος: Συνελήφθη Τούρκος με όπλο και φυσίγγια – Πληροφορίες για συμβόλαιο θανάτου σε βάρος του Φωτογραφία: ΙΝΤΙΜΕ/ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΟΣΙΔΗΣ
Ο Τούρκος έφτασε στη Χίο στις αρχές Ιουλίου, είχε υποβάλει αίτημα ασύλου.

Με πιστόλι, γεμιστήρα και 41 φυσίγγια ήταν εξοπλισμένος ένας 30χρονος Τούρκος ο οποίος βρίσκεται στη Χίο από τις αρχές Ιουλίου είχε υποβάλει αίτημα ασύλου και συνελήφθη προχθές Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2024 από αστυνομικούς της υποδιεύθυνσης ασφαλείας Χίου.

Η υπόθεση, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ερευνάται εδώ και καιρό από την αστυνομία με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι είχε βρει καταφύγιο στο νησί προκειμένου να αποφύγει συμβόλαιο θανάτου σε βάρος του.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ στο σπίτι όπου διέμενε βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πιστόλι, γεμιστήρας, 41 φυσίγγια και δύο έγγραφα αρχών Ιταλίας (ταυτότητα και άδεια ικανότητας οδήγησης), τα οποία έφεραν ενδείξεις πλαστότητας».

Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για το αδίκημα της πλαστογραφίας πιστοποιητικών, καθώς και για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα, ενώ κατασχέθηκε και το κινητό τηλέφωνο που είχε στην κατοχή του.

oplo_172c4.jpg