Ελλάδα

Φωτιά στη Motor Oil: Διακοπή κυκλοφορίας στην παλιά εθνική οδό Αθηνών Κορίνθου

Φωτιά στη Motor Oil: Διακοπή κυκλοφορίας στην παλιά εθνική οδό Αθηνών Κορίνθου Φωτογραφία: EUROKINISSI//ΒΑΣΙΛΗΣ ΨΩΜΑΣ
Λόγω της φωτιάς στάλθηκε μήνυμα από το 112.

Σε διακοπή και στα δύο ρεύματα της παλιάς εθνικής οδού Αθηνών Κορίνθου προχώρησε η τροχαία λόγω της φωτιά στις εγκαταστάσεις της Motor Oil στο Σουσάκι Αγίων Θεοδώρων.

Σύμφωνα με την τροχαία, η διακοπή κυκλοφορίας ξεκινά από το ύψος του κόμβου Αγίων Θεοδώρων ως το ύψος των διοδίων Καλαμακίου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας της παλιάς εθνικής οδού.

Παράλληλα διακοπή κυκλοφορίας υπάρχει και στον προαστιακό στο τμήμα μεταξύ Κινέτας - Κορίνθου, εξαιτίας πυρκαγιάς στη περιοχή των Αγίων Θεοδώρων.
Νωρίτερα με εντολή της Πυροσβεστικής και του ΟΣΕ, η αμαξοστοιχία 1324 παραμένει στον σταθμό της Κινέτας και η αμαξοστοιχία 1327 παραμένει στον σταθμό της Κορίνθου. Αναμένονται καθυστερήσεις και πιθανές ακυρώσεις δρομολογίων.

Νωρίτερα λόγω της φωτιάς στη Motor Oil, στην εθνική οδό Αθηνών- Κορίνθου, ενεργοποιήθηκε το 112 και με μήνυμα καλούνται οι πολίτες να απομακρυνθούν από την περιοχή.

Το μήνυμα που εστάλη μέσω του 112 κάνει λόγο για πυρκαγιά εντός των εγκαταστάσεων της Motor Oil και καλεί τους πολίτες να απομακρυνθούν.

«Σε εξέλιξη πυρκαγιά εντός των εγκαταστάσεων της Motor Oil. Απομακρυνθείτε από την περιοχή. Ακολουθείτε τις οδηγίες των Αρχών», αναφέρει το μήνυμα του 112.