Πολιτική

Φαραντούρης: «Διεκδικώ την Προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ για να μιλήσουμε επιτέλους πολιτικά και σοβαρά»

Φαραντούρης: «Διεκδικώ την Προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ για να μιλήσουμε επιτέλους πολιτικά και σοβαρά»
Με βίντεο που ανήρτησε στο TikTok ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νικόλας Φαραντούρης, εξηγεί τους λόγους που τον ώθησαν να είναι ένας εκ των διεκδικητών για την προεδρία του κόμματος.

Όπως αναφέρει «Αποφάσισα να διεκδικήσω την Προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία για να μιλήσουμε επιτέλους πολιτικά και σοβαρά και να αντιπαρατεθούμε δυνατά, στιβαρά και με αυτοπεποίθηση απέναντι σε μια κυβέρνηση η οποία χάνει καθημερινά την νομιμοποίησή της στα μάτια του ελληνικού λαού που κλείνουν νοσοκομεία και πανεπιστήμια και σχολεία και αφήνει ανεξέλεγκτα τα καρτέλ να αλωνίζουν στην αγορά και την ακρίβεια να καλπάζει. Σε αυτή την αντιπαράθεση δεν χωρούν ούτε εξώδικα, ούτε ποινικοποίηση, ούτε απειλές εισαγγελέων. Ο αντίπαλος είναι μόνο ένας. Είναι η κυβέρνηση που οδηγεί στην απαξίωση την ελληνική κοινωνία την ύπαιθρο, τον γεωργό, τον αγρότη, τον νέο, τον εργαζόμενο, τον συνταξιούχο. Καλώ σε συστράτευση όλους τους δημοκρατικούς και προοδευτικούς πολίτες αυτού του τόπου. Με το ΣΥΡΙΖΑ μπροστά.»

@nfarantouris

Νικόλας Φαραντούρης - Υποψήφιος Πρόεδρος ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ: Αποφάσισα να διεκδικήσω την Προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία για να μιλήσουμε επιτέλους πολιτικά και σοβαρά και να αντιπαρατεθούμε δυνατά, στιβαρά και με αυτοπεποίθηση απέναντι σε μια κυβέρνηση η οποία χάνει καθημερινά την νομιμοποίησή της στα μάτια του ελληνικού λαού που κλείνουν νοσοκομεία και πανεπιστήμια και σχολεία και αφήνει ανεξέλεγκτα τα καρτέλ να αλωνίζουν στην αγορά και την ακρίβεια να καλπάζει. Σε αυτή την αντιπαράθεση δεν χωρούν ούτε εξώδικα, ούτε ποινικοποίηση, ούτε απειλές εισαγγελέων. Ο αντίπαλος είναι μόνο ένας. Είναι η κυβέρνηση που οδηγεί στην απαξίωση την ελληνική κοινωνία την ύπαιθρο, τον γεωργό, τον αγρότη, τον νέο, τον εργαζόμενο, τον συνταξιούχο. Καλώ σε συστράτευση όλους τους δημοκρατικούς και προοδευτικούς πολίτες αυτού του τόπου. Με το ΣΥΡΙΖΑ μπροστά.

♬ πρωτότυπος ήχος - Νικόλας Φαραντούρης