Ελλάδα

Τροχαίο δυστύχημα στη Γλυφάδα: Γνωστός γκαλερίστας από το Κολωνάκι ο τραυματίας του δεύτερου αυτοκινήτου

Τροχαίο δυστύχημα στη Γλυφάδα: Γνωστός γκαλερίστας από το Κολωνάκι ο τραυματίας του δεύτερου αυτοκινήτου
Το τροχαίο δυστύχημα συνέβη 02:35 τα ξημερώματα στη λεωφόρο Ποσειδώνος στη Γλυφάδα.

Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τροχαίο δυστύχημα με τον 52χρονο νεκρό στη λεωφόρο Ποσειδώνος, στο ύψος της Γλυφάδας εξετάζουν οι Αρχές. Αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 52χρονος κινούμενο επί της Λ. Ποσειδώνος με κατεύθυνση από Πειραιά προς Βούλα, φθάνοντας στο ύψος του ο.α. 86 συγκρούστηκε με το ομόρροπα κινούμενο αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 39χρονος γκαλερίστας

Το πρώτο αυτοκίνητο εξετράπη δεξιά της πορείας του και προσέκρουσε αρχικά σε δέντρο και στη συνεχεία σε σταθμευμένο αυτοκίνητο. Ενώ το αμάξι του 39χρονου εξετράπη αριστερά της πορείας του και προσέκρουσε σε κολώνα ηλεκτροφωτισμού.


Αποτέλεσμα του τροχαίου ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός του 52χρονου οδηγού, ο οποίος διεκομίσθηκε με σταθμό του Ε.Κ.Α.Β. στο Νοσοκομείο «Ασκληπιείο Βούλας» και ο ελαφρύς τραυματισμός του γνωστού Γκαλερίστα απο το Κολωνάκι και της 33χρονης συνεπιβάτιδος οι οποίοι διεκομίσθησαν με σταθμούς του Ε.Κ.Α.Β. στο Γ.Κ.Ν. «ΝΙΚΑΙΑΣ».

Από τον 39χρονο ελήφθησαν ποσότητες αίματος και ούρων προς ανίχνευση τυχόν αλκοόλης και τοξικών ουσιών. Ο ίδιος συνελήφθη για παράβαση των άρθρων 28 και 302 του ποινικού κώδικα. Δεν εξακριβώθηκε η χρήση ζώνης ασφαλειας από τους οδηγούς των αυτοκινήτων.

Τα ακριβή αιτία έρευνα η τροχαία Ν/Α Αττικής.