Ελλάδα

Τροχαίο στη Γλυφάδα: Στη φυλακή ο 39χρονος γκαλερίστας του Κολωνακίου - Οδηγούσε «τύφλα»

Τροχαίο στη Γλυφάδα: Στη φυλακή ο 39χρονος γκαλερίστας του Κολωνακίου - Οδηγούσε «τύφλα» Φωτογραφία: ΑΡΧΕΙΟΥ/ EUROKINISSI/ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
Ένας 52χρονος σκοτώθηκε ακαριαία στο τροχαίο δυστύχημα.

Στον ανακριτή οδηγήθηκε σήμερα ο 39χρονος γκαλερίστας που ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα στις 10/10 στις 02:35 τα ξημερώματα στη λεωφόρο Ποσειδώνος στη Γλυφάδα. Μετά την απολογία του κρίθηκε προφυλακιστέος.

Είχε ξεπεράσει κατά πολύ το επιτρεπτό όριο κατανάλωσης αλκοόλ. Σύμφωνα με πληροφορίες του DNEWS, το ποσοστό οινοπνεύματος στον οργανισμό του ήταν 1,50 gr./l (γραμμάρια ανά λίτρο αίματος μετρούμενο με τη μέθοδο της αιμοληψίας (το όριο είναι 0,50 g/l ) και 0,75 χιλιοστά του γραμμαρίου ανά λίτρο εκπνεόμενου αέρα με τη μέτρηση που έγινε με συσκευή αλκοολομέτρησης, (το όριο είναι 0,25 χιλιοστά του γραμμαρίου ανά λίτρο).

Οι αστυνομικοί αναφέρουν χαρακτηριστικά ότι ο 39χρονος οδηγούσε «τύφλα» στο μεθύσι με αποτέλεσμα ένας άνδρας 52 ετών να βρει ακαριαίο θάνατο.

Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 52χρονος κινούμενο επί της Λ. Ποσειδώνος με κατεύθυνση από Πειραιά προς Βούλα, φθάνοντας στο ύψος του ο.α. 86 συγκρούστηκε με το ομόρροπα κινούμενο αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 39χρονος γκαλερίστας.

Το πρώτο αυτοκίνητο εξετράπη δεξιά της πορείας του και προσέκρουσε αρχικά σε δέντρο και στη συνεχεία σε σταθμευμένο αυτοκίνητο. Ενώ το αμάξι του 39χρονου εξετράπη αριστερά της πορείας του και προσέκρουσε σε κολώνα ηλεκτροφωτισμού.

Αποτέλεσμα του τροχαίου ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός του 52χρονου οδηγού, ο οποίος διεκομίσθηκε με σταθμό του Ε.Κ.Α.Β. στο Νοσοκομείο «Ασκληπιείο Βούλας» και ο ελαφρύς τραυματισμός του γνωστού Γκαλερίστα απο το Κολωνάκι και της 33χρονης συνεπιβάτιδος οι οποίοι διεκομίσθησαν με σταθμούς του Ε.Κ.Α.Β. στο Γ.Κ.Ν. «ΝΙΚΑΙΑΣ».