Ελλάδα

Σάκης Αρναούτογλου: Πότε αλλάζει ο καιρός - Η τάση μέχρι 3/11

Σάκης Αρναούτογλου: Πότε αλλάζει ο καιρός - Η τάση μέχρι 3/11
Χωρίς βροχές και αυτή τη βδομάδα. Ο καιρός από τον Σάκη Αρναούτογλου.

Εμμονική η παρατεταμένη ανομβρία στην Ελλάδα καθώς, σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου, το αέρινο τείχος δεν επιτρέπει στα σύννεφα να μας φέρουν βροχές.

Ειδικότερα, την Τρίτη θα έχουμε ηλιοφάνεια όπως και όλο το ανατολικό κομμάτι της Ευρώπης, ενώ χαμηλές νεφώσεις θα έχουμε στα κεντρικά ηπειρωτικά από την Φλώρινα, μέχρι την Λιβαδειά και την δυτική Κρήτη. Οι άνεμοι και μέχρι το μεσημέρι θα είναι ισχυροί κυρίως στο κεντρικό Αιγαίο και από την Θάσο και νοτιότερα. Η θερμοκρασία θα αγγίξει το μεσημέρι στα κεντρικά τους 22 βαθμούς, στα βόρεια από 16 έως 21 και στα νότια στους 23. Στα δυτικά ο υδράργυρος θα φτάσει τους 24 βαθμούς και τα ανατολικά νησιωτικά τους 21 με 22 βαθμούς.

Την Τετάρτη κάποια φαινόμενα θα έχουμε στα δυτικά της Κρήτης και στο Καστελόριζο, την Πέμπτη η κατάσταση θα είναι η ίδια και την Παρασκευή κάποια επιπλέον φαινόμενα θα έχουμε στις Σποράδες και τα ανατολικά της Εύβοιας. Το Σάββατο μόνο στη βόρεια Κρήτη ίσως έχουμε κάποια λίγα φαινόμενα.

Πάντως, σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου και μέχρι το Σάββατο η θερμοκρασία δεν θα αλλάξει με έναν μέσο όρο το μεσημέρι από 20 έως 24 βαθμούς.

Ωστόσο, μέχρι και τις 3 Νοεμβρίου ψυχρές αέριες μάζες θα φτάσουν στην Ελλάδα και ίσως από τα τέλη του μήνα (28/10) θα έχουμε βροχές και περισσότερο κρύο.

Δείτε αναλυτικά τον καιρό από τον Σάκη Αρναούτογλου