Ελλάδα

Καμένα Βούρλα: Διέρρηξαν το σπίτι της 84χρονης που δολοφονήθηκε (βίντεο)

Καμένα Βούρλα: Διέρρηξαν το σπίτι της 84χρονης που δολοφονήθηκε (βίντεο) Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΑΡΧΕΙΟΥ/ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ
Οι δράστες που διέρρηξαν το σπίτι στα Καμένα Βούρλα ήταν τουλάχιστον δύο και έχουν καταγραφεί από κάμερες ασφαλείας.

Άγνωστοι διέρρηξαν και λεηλάτησαν το σπίτι της 84χρονης που δολοφονήθηκε πριν από 14 μέρες στα Καμένα Βούρλα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Star η συγκεκριμένη διάρρηξη γεννά ερωτήματα τη στιγμή που η βασική ύποπτη παραμένει υπό κράτηση. Οι δράστες ήταν τουλάχιστον δύο και έχουν καταγραφεί από κάμερες ασφαλείας, φορούσαν κουκούλες και γάντια και έδρασαν με συντονισμένες κινήσεις.

Μάρτυρας που μίλησε στο Star είπε ότι η 50χρονη οικιακή βοηθός που κατηγορείται για τη δολοφονία της 84χρονης στα Καμένα Βούρλα τον είχε ναρκώσει και κλέψει στο παρελθόν, όπως και άλλους ηλικιωμένους της περιοχής. Σημείωσε ακόμα ότι τον είχε απειλήσει ότι αν μιλήσει θα τον κάνει «ένα με το πεζοδρόμιο», όπως είπε χαρακτηριστικά.

Ο αδελφός της 50χρονης ωστόσο δηλώσει σοκαρισμένος από τις αποκαλύψεις και περιμένει την απόφαση των αρχών για να αποκαλυφθεί η αλήθεια όπως λέει.

Η 50χρονη αρχικά προσήχθη από τις αρχές μαζί με τον σύζυγό της για τη δολοφονία της 84χρονης στα Καμένα Βούρλα. Εκείνος αφέθηκε ελεύθερος αλλά η 50χρονη συνελήφθη και θα οδηγηθεί την Παρασκευή στον εισαγγελέα. Μέχρι στιγμής, αρνείται κατηγορηματικά όσα της καταλογίζουν.