Ελλάδα

Δολοφονία 84χρονης στα Καμένα Βούρλα: Προφυλακίζεται η 50χρονη

Δολοφονία 84χρονης στα Καμένα Βούρλα: Προφυλακίζεται η 50χρονη
Καμένα Βούρλα: Προφυλακίζεται η 50χρονη οικιακή βοηθός – Κατέρρευσε στο άκουσμα της απόφασης

Το δρόμο για τις φυλακές πήρε η 50χρονη οικιακή βοηθός από την Αλβανία που κατηγορείται για τη δολοφονία της 84χρονης στα Καμένα Βούρλα. Μετά την πολύωρη απολογία της στον ανακριτή, ο τελευταίος με τη σύμφωνη γνώμη και του εισαγγελέα, έκριναν πως πρέπει να προφυλακιστεί για το έγκλημα στα Καμένα Βούρλα.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, στο άκουσμα της απόφασης η 50χρονη κατέρρευσε ενώ κλήθηκε ασθενοφόρο για τις πρώτες βοήθειες.

Όσα δήλωσε ο συνήγορος της 50χρονης

Η 50χρονη είχε νωρίτερα μεταφερθεί κάτω από άκρα μυστικότητα στα δικαστήρια Λαμίας και απολογήθηκε για περισσότερες από 5 ώρες. Αρνήθηκε κάθε εμπλοκή με την υπόθεση, ενώ ο συνήγορός της, Μιχάλης Αστρακάς, ανέφερε ότι τα στοιχεία της κατηγορίας είναι ελλιπή.

«Εξαφανίστηκαν» τα παπούτσια και τα ρούχα που φορούσε την ημέρα που επισκέφθηκε την ηλικιωμένη

Ωστόσο παραμένουν πολλά αναπάντητα ερωτήματα όπως, τι έγιναν τα παπούτσια και τα ρούχα που φορούσε η 50χρονη την ημέρα που πέρασε την πόρτα της 84χρονης και έχει καταγραφεί από κάμερες ασφαλείας. Το χρονικό σημείο στο οποίο βρέθηκε στο διαμέρισμα της άτυχης ηλικιωμένης, προσδιορίστηκε ιατροδικαστικά ότι ήταν και ο χρόνος θανάτου της. Επιπλέον τα όσα είχε ισχυριστεί στους αστυνομικούς δεν ταίριαζαν με τα στοιχεία που γνώριζαν ήδη.

Θυμίζουμε ότι η 84χρονη είχε βρεθεί μαχαιρωμένη το απόγευμα του Σαββάτου (12/10) στο διαμέρισμά της στην οδό Παπαδημητρίου στα Καμένα Βούρλα. Έφερε μια μαχαιριά στην πλάτη που ήταν αυτή που της έκοψε το νήμα της ζωής και ο θάνατός της προσδιορίστηκε χρονικά νωρίς το μεσημέρι της προηγούμενης.

Η 50χρονη από την πρώτη στιγμή δεν έδινε ξεκάθαρες απαντήσεις στους αστυνομικούς, ακόμη κι όταν επιβεβαιώθηκε από κάμερα ότι ήταν στο σπίτι της ηλικιωμένης την ημέρα της δολοφονίας της. Στην κατάθεσή της μάλιστα είχε υποστηρίξει ότι δε γνώριζε αν η ηλικιωμένη κρατούσε χρήματα στο σπίτι της, κάτι που αντικρούουν πολλές μαρτυρίες γνωστών της γιαγιάς που κατέθεσαν ότι η 84χρονη έλεγε σε όλους ότι είχε στην άκρη χρήματα για μια ώρα ανάγκης.

Υπάρχουν κι άλλα στοιχεία που έχουν συμπεριληφθεί στην δικογραφία, ενώ η έρευνα συνεχίζεται. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport, οι αστυνομικοί το τελευταίο 24ωρο έχουν εντείνει τις έρευνες τους ψάχνοντας ακόμη και στον ΧΥΤΑ Λαμίας, τα στοιχεία που θα δέσουν ακόμη περισσότερο την 50χρονη με τον τόπο του εγκλήματος.