Ελλάδα

Ξέσπασμα της Νικολούλη για την υπόθεση της Αμαλιάδας: Θου Κύριε φυλακήν τω στόματί μου, άμα πάρω φόρα

Ξέσπασμα της Νικολούλη για την υπόθεση της Αμαλιάδας: Θου Κύριε φυλακήν τω στόματί μου, άμα πάρω φόρα
«Έναν μάρτυρα που τολμάει να μιλήσει δεν τον απειλούμε», το μήνυμα που έστειλε η Νικολούλη.

Με την υπόθεση των νεκρών βρεφών στην Αμαλιάδα και την Αχαΐα ασχολήθηκε η Αγγελική Νικολούλη σε μία ακόμα εκπομπή της και κάποια στιγμή δεν συγκρατήθηκε και ξέσπασε στον «αέρα».

Η δημοσιογράφος τα έβαλε με τη γραφειοκρατία, που καθυστερεί τις εξελίξεις, σε ό,τι αφορά στα δείγματα του μικρού Παναγιώτη, ενός εκ των παιδιών που έχασαν τη ζωή τους.

«Αν επιτέλους αυτά τα δείγματα του παιδιού φύγουν και ξεκολλήσουν από την γραφειοκρατία και έρθουν στην Αθήνα για να το ερευνήσουν οι ειδικοί. Που έχουν βαλτώσει όλες οι υποθέσεις στην επαρχία γιατί κάποιοι δεν τα βρίσκουν. Τα είχαμε ξαναπεί αυτά στην υπόθεση της Πισπιρίγκου. Πώς κολλάνε αυτά τόσο καιρό, εγώ δεν καταλαβαίνω», είπε η Αγγελική Νικολούλη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Φως στο τούνελ».

«Δεν μπορεί να βρεθεί μία λύση; Ο ιατροδικαστής θέλει να έχει μία ολοκληρωμένη εικόνα, η αστυνομία το ίδιο και έχετε μπλέξει με τη γραφειοκρατία τόσο καιρό τώρα και δεν φεύγουν τα δείγματα για τα κεντρικά εργαστήρια; Και το πανεπιστήμιο εδώ το μόνο που κάνει είναι να εξυπηρετεί Αθήνα και Πειραιά; Και τώρα θέλουμε εισαγγελική εντολή για να δούμε το φως στο σκοτάδι που επικρατεί στον θάνατο αυτού του παιδιού; Παναγιά μου. Θου, Κύριε, φυλακήν τω στόματί μου, άμα πάρω φόρα», κατέληξε.

Νικολούλη: Έναν μάρτυρα δεν τον απειλούμε

Σε άλλο σημείο της εκπομπής, η Αγγελική Νικολούλη θέλησε να στείλει ένα μήνυμα, δίχως να δώσει περισσότερες διευκρινίσεις.

«Θα παρακαλούσα πολύ, στους μάρτυρες δεν στέλνουμε μηνύματα, ούτε τους απειλούμε άμα λένε κάτι. Αυτό και τίποτα άλλο. Έναν μάρτυρα που τολμάει να μιλήσει δεν τον απειλούμε την ώρα της εκπομπής. Το μήνυμα το λάβατε;», είπε.