Ελλάδα

Νίκος Παλαιοκώστας: Αποφυλακίστηκε ο βαρυποινίτης

Νίκος Παλαιοκώστας: Αποφυλακίστηκε ο βαρυποινίτης
Αποφυλακίστηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (7/10) ο βαρυποινίτης Νίκος Παλαιοκώστας από τις φυλακές του Αγίου Στεφάνου Πατρών.

Η πόρτα των φυλακών Αγίου Στεφάνου άνοιξε για τον Νίκο Παλαιοκώστα ο οποίος εδώ και λίγα λεπτά αναπνέει τον αέρα της ελευθερίας.

Ο διαβόητος βαρυποινίτης αποχαιρέτησε τους συγκρατούμενούς του στις φυλακές του Αγίου Στεφάνου Πατρών και πέρασε την πύλη επιβαίνοντας στο αυτοκίνητο της δικηγόρου του, Βασιλικής Αλεξανδροπούλου.

Ο Παλαιοκώστας αναμένεται να μεταφερθεί στο χωριό του, το Μοσχόφυτο Τρικάλων, εκεί όπου αναμένεται να εκτίσει το υπόλοιπο της ποινής του κατ’ οίκον.

Η ιστοσελίδα Tempo24 ανάρτησε τις πρώτες φωτογραφίες από την αποφυλάκισή του, με τον Παλαιοκώστα να φορά ένα καπέλο και να κρατά στα χέρια του το αποφυλακιστήριο, όντας μέσα στο όχημα της δικηγόρου του.

Τα σοβαρά καρδιολογικά προβλήματα και η νεφρική ανεπάρκεια που αντιμετωπίζει σε συνδυασμό με την καλή διαγωγή που επέδειξε κατά τη διάρκεια των 16 ετών κράτησής του, είναι ανάμεσα στις αιτίες που περιλαμβάνονται στο σκεπτικό της αποφυλάκισής του με όρους.

Νωρίτερα, διακομίστηκε στο νοσοκομείο Ρίου προκειμένου να υποβληθεί σε αιμοκάθαρση, λίγες ώρες πριν την αποφυλάκισή του.

NETWORK