Ελλάδα

Ασύλληπτη τραγωδία στην Άρτα: Σε καταστολή ο πατέρας του 5,5 μηνών μωρού που πέθανε κλεισμένο στο αμάξι

Ασύλληπτη τραγωδία στην Άρτα: Σε καταστολή ο πατέρας του 5,5 μηνών μωρού που πέθανε κλεισμένο στο αμάξι Φωτογραφία: Eurokinissi
Μία ασύλληπτη τραγωδία σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης στην Άρτα όταν πατέρας ξέχασε το 5,5 μηνών μωρό του για ώρες στο αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα αυτό να χάσει τη ζωή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πατέρας καθώς πήγαινε στη δουλειά του είχε πάρει μαζί του και την 5,5 μηνών κόρη του για να την αφήσει στον βρεφονηπιακό σταθμό, ωστόσο την ξέχασε στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου.

Όταν το μεσημέρι η μητέρα του κοριτσιού πήγε από τον βρεφονηπιακό σταθμό για να το παραλάβει, τότε της είπαν πως το παιδί δεν είχε έρθει εκείνη την ημέρα.

Η μητέρα τηλεφώνησε στον σύζυγό της και τον ρώτησε «Πού είναι το παιδί; Ήρθα να το πάρω και δεν είναι εδώ». Τότε εκείνος έτρεξε στο αυτοκίνητο και βρήκε το μωρό νεκρό.

Το artinos.gr μεταφέρει πως όταν βρέθηκε, το μωρό ήταν αναίσθητο, ενώ είχε και αφρούς στο στόμα.

Σύμφωνα με πηγές του νοσοκομείου, το παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο χωρίς τις αισθήσεις του γύρω στις 3 το μεσημέρι, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Για τα αίτια θανάτου του διατάχθηκε νεκροψία – νεκροτομή και μεταφέρθηκε στα Γιάννενα.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο πατέρας του παιδιού δεν άντεξε μπροστά στο βάρος αυτής της ασύλληπτης τραγωδίας και λιποθύμησε, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως βρίσκεται στο νοσοκομείο φρουρούμενος και σε καταστολή.

Για την ώρα οι Αρχές δεν έχουν καταφέρει να επικοινωνήσουν μαζί του, ενώ σε τραγική καταστάση και με ψυχολογική υποστήριξη είναι η μητέρα του παιδιού.