Ελλάδα

Πάρνηθα: Αυτό είναι το βίντεο ντοκουμέντο με τα οχήματα των δραστών που επιτέθηκαν στους εθελοντές και ερευνούν οι Αρχές

Πάρνηθα: Αυτό είναι το βίντεο ντοκουμέντο με τα οχήματα των δραστών που επιτέθηκαν στους εθελοντές και ερευνούν οι Αρχές
Τα οχήματα που είναι στο βίντεο, ταιριάζουν με τις περιγραφές των θυμάτων.

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκοντα οι έρευνες της Ασφάλειας για τον εντοπισμό των δραστών που ξυλοκόπησαν βάναυσα εθελοντές στην Πάρνηθα.

Οι αστυνομικοί έχουν ήδη στα χέρια τους βίντεο ντοκουμέντο που διακρίνονται δύο οχήματα, τα οποία μοιάζουν με τις περιγραφές των θυμάτων. Το σχετικό βίντεο δημοσίευσε το Star στο κεντρικο δελτίο ειδήσεων. Πρόκειται για ένα λευκό και ένα κόκκινο όχημα, στα οποία φέρεται να επιβιβάστηκαν οι δράστες της επίθεσης σε βάρος των εθελοντών.

Σύμφωνα με το Star, τα δύο οχήματα ταιριάζουν με τις περιγραφές των θυμάτων. Οι Αρχές έχουν συλλέξει υλικό και από άλλες κάμερες ασφαλείας ώστε να βρουν το ακριβές δρομολόγιο των δραστών και να φτάσουν στον εντοπισμό τους.

Φως στην υπόθεση αναμένεται να ρίξει και η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου. Η έρευνα, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, επικεντρώνεται σε άτομα με καταγωγή από χώρες της Σοβιετικής Ένωσης. Ο ένας από τους δράστες φέρεται να μιλά «σπαστά» ελληνικά και να είπε μία λέξη που οδηγεί την έρευνα σε συγκεκριμένη κατεύθυνση.

Τέλος, αυτό που αναζητούν οι αστυνομικοί, είναι το κίνητρο της επίθεσης, το οποίο παραμένει άγνωστο.