Διεθνή

Το «κρυφό» ειδύλλιο του Πούτιν με 39χρονη γυμνάστρια

Το «κρυφό» ειδύλλιο του Πούτιν με 39χρονη γυμνάστρια Φωτογραφία: ΑΠΕ
Η ατάκα που «κάρφωσε» την 39χρονη γυμνάστρια η οποία φέρεται να είχε σχέση με τον Ρώσο ηγέτη, Βλαντιμίρ Πούτιν.

Η Αλίνα Καμπάεβα, η οποία για πρώτη φορά αναφέρθηκε ότι είχε σχέση με τον Ρώσο πρόεδρο το 2008, μίλησε για τη γνωριμία της με τον Πούτιν.

Η Ρωσίδα γυμνάστρια που φέρεται ως ερωμένη του Βλαντιμίρ Πούτιν δήλωσε σε συνέντευξή της ότι βρήκε τον "ιδανικό άνδρα". Κάτι που απ' ότι φαίνεται έκανε τις φήμες να.. οργιάζουν.

Η ίδια αναφέρθηκε για πρώτη φορά στη σχέση της με τον Ρώσο πρόεδρο το 2008, όταν μια εφημερίδα με έδρα τη Μόσχα έγραφε για συγκεκριμένο το ειδύλλιο.

Μπορεί κανείς από τους δύο να μην επιβεβαίωσε τους ισχυρισμούς, αλλά τότε η αθλήτρια μίλησε δημόσια για τη σχέση που είχε, χωρίς να κατονομάσει τον Ρώσο ηγέτη.

Σε βίντεο που δημοσιεύθηκε το2008 στην Mail Online, η Καμπάεβα, ηλικίας τότε 24 ετών, απαντούσε σε ερωτήσεις Ρώσων μαθητών όπου ρωτήθηκε για την ερωτική της ζωή.

Στην ερώτηση εάν έχει γνωρίσει το ιδανικό άνδρα, η ίδια απάντησε γελώντας ότι:

«Τον έχω γνωρίσει. Είναι ένας σπουδαίος άνδρας». 

Η Καμπάεβα κέρδισε χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας το 2004 και έγινε ένα από τα πιο διάσημα άτομα στη Ρωσία.

Το 2006, αποσύρθηκε από τη γυμναστική και έγινε βουλευτής του κόμματος «Ενωμένη Ρωσία» του Πούτιν, προτού γίνει διευθύντρια σε μια ιδιωτική εταιρεία μέσων ενημέρωσης υπέρ του Κρεμλίνου, την The National Media Group.

Το 2008, ο Πούτιν παντρεύτηκε την πρώτη του σύζυγο, τη Λουντμίλα Οτσερέτναγια. Το ζευγάρι χώρισε το 2014.

Σε βίντεο όπου η Καμπάεβα ρωτήθηκε  αν θα έμπαινε ανάμεσα σε ζευγάρι απάντησε: 

 «Όταν ένας άνδρας φτάσει σε σημείο να κοιτάξει μια άλλη γυναίκα, τότε το πρόβλημα στην οικογένεια έχει ήδη συμβεί».

Αυτή την εβδομάδα, το The Project, ένα ρωσικό μέσο ενημέρωσης της αντιπολίτευσης, ανέφερε ότι η Καμπάεβα και ο Πούτιν ζούσαν μαζί σε ένα «κρυφό» παλάτι που διαθέτει πισίνα και σάουνα στις όχθες της λίμνης Βαλντάι, 250 μίλια βορειοδυτικά της Μόσχας.

Τον Μάιο, η Βρετανία επέβαλε κυρώσεις στην Καμπάεβα εξαιτίας της στενής προσωπική (ή και όχι) σχέση της με τον Πούτιν.

NETWORK