Διεθνή

Θρίλερ με την υγεία του Ερντογάν, ακύρωσε προεκλογική του εμφάνιση

Θρίλερ με την υγεία του Ερντογάν, ακύρωσε προεκλογική του εμφάνιση Φωτογραφία: Eurokinissi
Πιο σοβαρά φαίνεται να είναι τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει ο τούρκος Πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν, ενώ απομένουν λιγότερες από 20 ημέρες για τις εκλογές της 14ης Μαΐου.

Όπως έγινε γνωστό πριν από λίγα λεπτά ακυρώνει όλες τις δημόσιες εμφανίσεις του, για σήμερα, μετά από συστάσεις των γιατρών του.

Υπενθυμίζεται ότι χθες προκλήθηκε πανικός στην Τουρκία όταν σε ζωντανή σύνδεση και την ώρα που παραχωρούσε τηλεοπτική συνέντευξη αισθάνθηκε ξαφνική αδιαθεσία . Μάλιστα, ακούστηκε κάποιος να φωνάζει: «Ω, Θεέ μου».

Το περιστατικό σημειώθηκε μέσα στο προεδρικό μέγαρο και σύμφωνα με πληροφορίες ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν λιποθύμησε.

{https://twitter.com/RTErdogan/status/1651142918676049921?s=20}

Το μήνυμα του Ταγίπ Ερντογάν

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω κάθε μέλος του ευγενούς μου έθνους, κάθε έναν από τους αδελφούς και τις αδελφές μου, που μετέφεραν τις ευχές και τις προσευχές τους για τη μικρή ταλαιπωρία που είχα κατά τη διάρκεια της εκπομπής λόγω της πολυάσχολης δουλειάς μου.

Σήμερα θα ξεκουραστώ στο σπίτι με τις συμβουλές των γιατρών μας. Δυστυχώς, δεν θα μπορέσουμε να βρεθούμε μαζί με τα αδέρφια μου από το Kırıkkale, το Yozgat και το Sivas σήμερα. Ζητώ από όλους να δείξουν την κατανόησή τους.

Ο Αντιπρόεδρος Fuat Oktay θα συμμετάσχει στα προγράμματα Kırıkkale, Yozgat και Sivas για να μας εκπροσωπήσει.

Με την άδεια του Θεού θα συνεχίσουμε το πρόγραμμά μας από αύριο. Θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε για να φέρουμε το αγαπημένο μας έθνος στους στόχους του αιώνα της Τουρκίας.

Με την ευκαιρία αυτή εύχομαι σε όλους τους πολίτες μου υγεία, ειρήνη και απόλαυση»