Διεθνή

Διπλή έρευνα για την 32χρονη Ελληνίδα που προσβλήθηκε από αλλαντίαση: Της έδωσαν εξιτήριο δυο νοσοκομεία

Διπλή έρευνα για την 32χρονη Ελληνίδα που προσβλήθηκε από αλλαντίαση: Της έδωσαν εξιτήριο δυο νοσοκομεία
Διπλή έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη έπειτα από τον θάνατο της 32χρονης Ελληνίδας που προσβλήθηκε από αλλαντίαση αφού κατανάλωσε σαρδέλες σε γνωστό εστιατόριο του Μπορντό της Γαλλίας.

Τέσσερις ημέρες μετά το δείπνο με τον σύζυγό της στο εστιατόριο «Tchin Tchin Wine Bar», η άτυχη 32χρονη Ελληνίδα που προσβλήθηκε από αλλαντίαση έφυγε τελικά από τη ζωή.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι γονείς της 32χρονης Μαρίας έχουν ήδη καταθέσει μήνυση - την δεύτερη μετά την ιατροδικαστική έρευνα που διεξάγεται αυτή τη στιγμή από την εισαγγελία του Μπορντό.

Οι γονείς της άτυχης κοπέλας θέλουν να εξαντλήσουν οποιαδήποτε δικαστική οδό για να μάθουν τι συνέβη με το παιδί τους με αποτέλεσμα η έρευνα να είναι διπλή.

Το πρώτο σκέλος είναι υγειονομικό και αφορά στο εστιατόριο και το περίφημο δοχείο με τις μολυσμένες σαρδέλες. Το δεύτερο σκέλος έχει να κάνει με το γεγονός ότι η Ελληνίδα φαίνεται να πήγε σε τουλάχιστον δύο νοσοκομεία, το ένα στο Μπορντό και το άλλο στο Παρίσι, από όπου πήρε εξιτήριο χωρίς να της διαγνωστεί η αλλαντίαση.