Διεθνή

Σοκαριστική επίθεση στο Super Bowl: Η στιγμή που οπαδοί «συλλαμβάνουν» ένοπλο δράστη

Σοκαριστική επίθεση στο Super Bowl: Η στιγμή που οπαδοί «συλλαμβάνουν» ένοπλο δράστη
Μία νεκρή γυναίκα είναι ο τραγικός απολογισμός των πυροβολισμών στο τέλος της παρέλασης στο Κάνσας για την κατάκτηση του τίτλου στο φετινό Super Bowl - τον τελικό του πρωταθλήματος αμερικανικού ποδοσφαίρου - από την ομάδα των Kansas City Chiefs.

Μία νεκρή και 21 τραυματίες είναι ο μέχρι στιγμής απολογισμός του σοκαριστικού επεισοδίου με πυροβολισμούς στο τέλος της πανηγυρικής παρέλασης στο Κάνσας για την κατάκτηση του τίτλου στο φετινό Super Bowl.

Εκπρόσωπος της πυροσβεστικής ανέφερε νωρίτερα πως ένας άνθρωπος σκοτώθηκε και άλλοι εννέα νοσηλεύονται τραυματισμένοι, ωστόσο πλέον γίνεται αναφορά σε δεκάδες τραυματίες μεταξύ των οποίων 11 παιδιά ηλικίας από 6 έως 15 ετών.

{https://twitter.com/BNONews/status/1757960323657511400}

Ο δήμαρχος του Κάνσας Σίτι ενημέρωσε πως όλα τα μέλη της αποστολής των Kansas City Chiefs – συμπεριλαμβανομένων αθλητών, προπονητών και λοιπού προσωπικού – είναι ασφαλή, ενώ η  τοπική αστυνομική διεύθυνση ανακοίνωσε πως δύο ύποπτοι, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν όπλα, προσήχθησαν και ανακρίνονται.

Η νεκρή γυναίκα αναγνωρίστηκε ως μητέρα δύο παιδιών, που εργαζόταν ως DJ στην παρέλαση.

{https://twitter.com/BNONews/status/1757940846563905962}

Αυτή την ώρα τον γύρο του διαδικτύου κάνει βίντεο που αποτυπώνει την στιγμή που οπαδοί των Kansas City Chiefs πιάνουν τον έναν από τους δύο ένοπλους, ενώ στο ίδιο βίντεο φαίνεται και η σύλληψη του δεύτερου ενόπλου από την αστυνομία.

{https://twitter.com/FFB_Fanatics/status/1757872459905225087}