Διεθνή

Εχεις 38 εκατομμύρια; Μπορείς να αγοράσεις το σπίτι του Freddie Mercury

Knight Frank Knight Frank
Το ακίνητο αγοράστηκε κατευθείαν από τον Mercury όταν το επισκέφθηκε για πρώτη φορά το 1980

Το πρώην σπίτι του θρύλου της ροκ Freddie Mercury στο Λονδίνο είναι προς πώληση, έναντι 38 εκατομμυρίων δολαρίων.
Το Garden Lodge στο δυτικό Λονδίνο, ήταν το σπίτι του frontman των Queen για 11 χρόνια και διαθέτει χαρακτηριστικά όπως ένα ιαπωνικό καθιστικό, ένα σαλόνι με ψηλό ταβάνι, ένα μπαρ/βιβλιοθήκη κ.λπ.
Το ακίνητο αγοράστηκε κατευθείαν από τον Mercury όταν το επισκέφθηκε για πρώτη φορά το 1980, σύμφωνα με το μεσιτικό γραφείο Knight Frank, που διαχειρίζεται την πώληση.

mercury

Συνεργαζόμενος με τον ειδικό αρχιτέκτονα εσωτερικών χώρων και σχεδιαστή Robin Moore Ede, ο Mercury ανακαίνισε το σπίτι, χρησιμοποιώντας τα καλύτερα υλικά και το προσωπικό του σχεδιαστικό γούστο για να δημιουργήσει αυτό που αποκαλούσε «το εξοχικό του σπίτι στο κέντρο του Λονδίνου», ανέφερε η Knight Frank σε δελτίο Τύπου τη Δευτέρα.

mercury2
Μετά το θάνατό του το 1991, ο Mercury κληροδότησε το ακίνητο και όλα τα υπάρχοντά του στη στενή του φίλη και έμπιστη, Mary Austin.
Επειτα από περίπου 30 χρόνια που το φρόντιζε, η Austin, 72 ετών σήμερα, δημοπράτησε πέρυσι περίπου 1.400 από τα αντικείμενα του Mercury και τώρα επιδιώκει να πουλήσει το Garden Lodge , σύμφωνα με την Knight Frank.

NETWORK