Διεθνή

Συναγερμός στο Παλάτι, προσπάθησαν να κλέψουν τον ιατρικό φάκελο της Κέιτ

Συναγερμός στο Παλάτι, προσπάθησαν να κλέψουν τον ιατρικό φάκελο της Κέιτ Φωτογραφία: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Στραμένα τα φώτα στην πριγκίπισσα του Ουίνσδορ. Υπάλληλος της κλινικής στην οποία νοσηλεύτηκε προσπάθησε να κλέψει τον ιατρικό της φάκελο.

Έρευνα, διατάχθηκε από την κλινική του Λονδίου, The London Clinic, έπειτα από πληροφορίες ότι υπάλληλος του προσωπικού προσπάθησε να παραβιάσει το ιατρικό απόρρητο και να αποκτήσει πρόσβαση στον φάκελο της Κέιτ Μίντλετον μετά την χειρουργική επέμβαση που υποβλήθηκε τον περασμένο Ιανουάριο στο νοσοκομείο.

Η κλινική αρνείται να δώσει πληροφορίες σχετικά με το πότε ενημερώθηκε για την παραβίαση του ιατρικού απορρήτου, ωστόσο η αποκάλυψη ήρθε μία μέρα μετά την δημοσιοποίηση του βίντεο που δείχνει την Κέιτ Μίντλετον και τον πρίγκιπα Ουίλιαμ να ψωνίουον έξω από το Ουίνσδορ.

Ο υπεύθυνος παρακολούθησης δεδομένων ανέφερε ότι βρίσκονται σε διαδικασία επεξεργασίας των πληροφοριών που έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστές.

Η κλινική επικοινώνησε με το παλάτι του Κένσινγκτον και δειαβεβαίωσε ότι θα διαταχθεί πλήρης έρευνα, ενώ από την πλευρά του το προσωπικό δηλώνει σοκαρισμένο για το πώς προσπάθησε έμπιστος υπάλληλος του νοσοκομείο να αποκτήσει πρόσβαση στον ιατρικό φάκελο της πριγκίπισσας.

Το σκάνδαλο έρχεται σε μία περίοδο όπου οι θεωρίες συνομωσίας για την υγεία της Κέιτ Μίντλεντον δίνουν και παίρνουν σε σκανδαλοθηρηκά και όχι μόνο site.