Διεθνή

Το απίστευτο video από την καμπίνα του φορτηγού που... κρεμάστηκε από γέφυρα

Το απίστευτο video από την καμπίνα του φορτηγού που... κρεμάστηκε από γέφυρα
Τον γύρο του διαδικτύου κάνει βίντεο από την κάμερα καταγραφής που είχε το ημιφορτηγό που βρέθηκε να κρέμεται στην γέφυρα Clark Memorial Bridge την 1η Μαρτίου

Στο βίντεο βλέπουμε εικόνα του δρόμου μπροστά από το φορτηγό, αλλά και μέσα από την καμπίνα του οχήματος, όπου καταγράφεται η απίστευτη αντίδραση της άτυχης οδηγού.

Το υλικό ξεκινά λίγο πριν από τη σύγκρουση που προκάλεσε την εκτροπή του ημιφορτηγού και την πτώση του από την γέφυρα και τελειώνει με το ημιφορτηγό να κρέμεται πάνω από τον ποταμό Οχάιο και την οδηγό να βρίσκεται ακόμα μέσα!

Υπενθυμίζεται πως το τροχαίο σημειώθηκε λίγο μετά το μεσημέρι της 1ης Μαρτίου, ενώ σε αυτό ενεπλάκησαν πολλά οχήματα. Όπως αποκαλύφθηκε ένας οδηγός, ονόματι Trevor Branham, οδηγούσε το φορτηγό του στη γέφυρα - με υπερβολική ταχύτητα και κάνοντας επικίνδυνους ελιγμούς - όταν χτύπησε σε ένα ακινητοποιημένο αυτοκίνητο. Το βίντεο τον δείχνει να χτυπά ακινητοποιημένο αυτοκίνητο και έπειτα να περνά στο αντίθετο ρεύμα και να χτυπά το ημιφορτηγό, «πετώντας» το εκτός γέφυρας.

Σημειώνεται πως η οδηγός του ημιφορτηγού έμεινε να κρέμεται για πάνω από 40 λεπτά προτού η Πυροσβεστική Υπηρεσία του Λούισβιλ καταφέρει να τη διασώσει.

{https://youtu.be/s8J7rRVv_Z4?si=aTuMBe-lyftZgeNJ}