Διεθνή

Η τουρκική τηλεόραση έδειξε ένα ντεκολτέ και κατηγόρησε τους... Αμερικάνους

Η τουρκική τηλεόραση έδειξε ένα ντεκολτέ και κατηγόρησε τους... Αμερικάνους
Πολιτικές διαστάσεις έλαβε το πλάνο της τουρκικής τηλεόρασης από τον πανηγυρισμό μιας γυναίκας με... βαθύ ντεκολτέ στη διάρκεια αθλητικού αγώνα.

Αίσθηση έχει προκαλέσει η ανακοίνωση του TRT - της κρατικής τηλεόρασης της Τουρκίας - που έσπευσε να απολογηθεί για πλάνο φιλάθλου με βαθύ ντεκολτέ.

Στο βίντεο που κυκλοφόρησε - από τη ζωντανή μετάδοση αγώνα βόλει - φαίνεται μια γυναίκα να πανηγυρίζει έντονα με αποτέλεσμα να αποκαλύπτεται λίγο το στήθος της.

Το πλάνο θα μπορούσε να περάσει απαρητήρητο, όχι όμως και η επίσημη ανακοίνωση του TRT με την οποία απολογήθηκε σημειώνοντας, ούτε λίγο ούτε πολύ, ότι «τη σκηνοθεσία και τις κάμερες είχε αναλάβει το... αμερικανικό κανάλι που μετέδιδε τον αγώνα».

«Όλες οι εικόνες που μεταδόθηκαν από το TRT Sports ήταν σε απευθείας αναμετάδοση από το αμερικανικό κανάλι χωρίς τη δυνατότητα παρέμβασης», υποστήριξε. «Επομένως οι εικόνες αυτές που είναι τελείως αντίθετες με τις πολιτικές μας, προέρχονται από το αμερικανικό κανάλι».

«Ντρεπόμαστε για τη συγγνώμη σας» σχολίασε, από την πλευρά του, ο Ερτουγρού Οζκιόκ πρώην διευθυντής της Hurriyet. «Νομίζω ότι με αυτήν την αστεία συγγνώμη που δημοσιεύσατε έχετε γράψει το όνομά σας σε ένα εξαιρετικό μέρος στην ιστορία των παγκόσμιων μεταδόσεων. Αν μπορούσαμε να μάθουμε έστω γιατί το κάνατε αυτό και από ποιον πήρατε εντολή».