Διεθνή

Αντιδράσεις για τα «μπράβο» της Τζιλ στον Τζο Μπάιντεν: «Τρομακτικό, του μιλάει σαν νήπιο»

Αντιδράσεις για τα «μπράβο» της Τζιλ στον Τζο Μπάιντεν: «Τρομακτικό, του μιλάει σαν νήπιο» Φωτογραφία: EDWARD M. PIO RODA /EPA
Το βράδυ της Πέμπτης και λίγο μετά την πανωλεθρία στο πρώτο ντιμπέιτ πριν τις εκλογές του Νοεμβρίου, ο Τζο Μπάιντεν εμφανίστηκε σε συγκέντρωση υποστηρικτών του στην Ατλάντα με τίτλο «Let's Go Joe».

Παρά τον πανικό που προκάλεσε στο στρατόπεδο των υποστηρικτών του, ο Τζο Μπάιντεν δήλωσε ευχαριστημένος με την εμφάνισή του το βράδυ της Πέμπτης, σημειώνοντας στους δημοσιογράφους πως «τα πήγαμε καλά».

Στην πραγματικότητα όμως εμφανίστηκε νευρικός και ταραγμένος με αποτέλεσμα να υπάρξει από την αρχή κιόλας μια εξαιρετικά αμήχανη στιγμή στην οποία «πάγωσε» εντελώς, προκαλώντας πληθώρα ειρωνικών σχολίων στα social media. 

Σε αρκετές περιπτώσεις οι απαντήσεις του κατέληγαν σε μια σιωπή που συνοδευόταν από ένα επίμονο βλέμμα με ανοιχτό στόμα, ενώ παράλληλα δυσκολευόταν να ολοκληρώσει τις σκέψεις του ή να ανταπαντήσει δυναμικά ακόμη και στα προφανή.

«Τζο τα πήγες πολύ καλά. Απάντησες σε όλες τις ερωτήσεις. Ήξερες όλες τις πληροφορίες» του είπε λίγο αργότερα σε συγκέντρωση υποστηρικτών του στην Ατλάντα η σύζυγός του - σε ένα ακόμη στιγμιότυπο που έγινε viral.

«Γιατί δεν θορυβείται κανείς που του μιλά σαν να είναι τρίχρονο;» έγραψε σχολιαστής στο «Χ» εκφράζοντας τα εύλογα ερωτηματικά των περισσοτέρων για την «άβολη» στιγμή στην Ατλάντα.

«Του φέρεται σαν να είναι νήπιο. Και εκείνος απαντά με το να φουσκώνει από υπερηφάνεια σαν νήπιο που πήγε στην τουαλέτα των μεγάλων αγοριών», σημειώσε άλλος χρήστης.

{https://x.com/Sayin_It_Now/status/1806533935721324554}