Διεθνή

Viral βίντεο του Τραμπ: Βρίζει σκαιά Μπάιντεν και Κάμαλα Χάρις

Viral βίντεο του Τραμπ: Βρίζει σκαιά Μπάιντεν και Κάμαλα Χάρις
Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες βίντεο που διέρρευσε και δείχνει τον Ντόναλντ Τραμπ να «στολίζει» τον Τζο Μπάιντεν και την Καμάλα Χάρις.

Σε βίντεο που διέρρευσε το Daily Beast, ο Ντόναλντ Τραμπ εμφανίζεται να κάνει μια «βάναυση» αξιολόγηση της επίδοσης του Τζο Μπάιντεν στο προεδρικό ντιμπέιτ της περασμένης εβδομάδας, αποκαλώντας τον ένα «διαλυμένο σωρό από σκ@τά» που βρίσκεται στα πρόθυρα να «εγκαταλείψει την κούρσα».

«Μόλις παραιτήθηκε, ξέρετε - εγκαταλείπει την κούρσα», ακούγεται να λέει ο Τραμπ, καθισμένος σε ένα καρότσι του γκολφ δίπλα από τον γιο του. «Τον έβγαλα από την κούρσα - και αυτό σημαίνει ότι έχουμε την Καμάλα».

Αργότερα στο βίντεο, ακούγεται να «κολακεύει» τον Κινέζο πρόεδρο Σι Τζινπίνγκ, αποκαλώντας τον «έναν άγριο άνδρα, πολύ σκληρό τύπο» που ο Μπάιντεν ίσως να μην μπορεί να χειριστεί.

Στο βίντεο, ο πρώην πρόεδρος ρωτάει το άτομο που κρατάει την κάμερα τι πιστεύει για τη δική του απόδοση στο ντιμπέιτ. Την ώρα που του λέει ότι τα πήγε «φανταστικά» και «καταπληκτικά», ο Τραμπ βροντοφωνάζει ευθέως: «Κοιτάξτε αυτό το παλιό, διαλυμένο σωρό από σκ@τά».

«Είναι ένας κακός τύπος», λέει, αναφερόμενος προφανώς στον Μπάιντεν, που - σύμφωνα πάντα με τον Τραμπ - «παραιτείται» και παραδίδει τη σκυτάλη στην Καμάλα Χάρις. «Νομίζω ότι θα είναι καλύτερη» ως αντίπαλος.

«Είναι τόσο κακή. Είναι τόσο αξιολύπητη», προσθέτει, βγάζοντας τα γάντια του, και συνεχίζει: «Είναι τόσο γ@μημένα κακή».

{https://x.com/dopaminedealers/status/1808723436866306484}