Διεθνή

Τραγουδιστής πέθανε από ηλεκτροπληξία επί σκηνής

Τραγουδιστής πέθανε από ηλεκτροπληξία επί σκηνής Φωτογραφία: Χ
Όταν τον αγκάλιασε ένας φαν που ήταν βρεγμένος.

Ο Βραζιλιάνος τραγουδιστής Ayres Sasaki πέθανε από ηλεκτροπληξία κατά τη διάρκεια συναυλίας του.

Ο 35χρονος Sasaki φέρεται να έπαθε ηλεκτροπληξία όταν ένας θαυμαστής του που ήταν βρεγμένος, τον αγκάλιασε στη σκηνή.  Ο Sasaki έπαιζε σε ένα ξενοδοχείο στη Salinopolis της Βραζιλίας και σύμφωνα με δημοσιεύματα, πέθανε ακαριαία όταν το νερό χτύπησε ένα καλώδιο κοντά του. Δεν είναι ακόμη σαφές γιατί ο θαυμαστής ήταν βρεγμένος όταν αγκάλιασε τον μουσικό στη σκηνή.

Οι συνθήκες του θανάτου του διερευνώνται επί του παρόντος από την αστυνομία της Βραζιλίας. Το Solar Hotel, όπου πραγματοποιήθηκε η συναυλία, εξέδωσε μια δήλωση στην οποία ανέφερε πως «Στηρίζουμε απερίφραστα την οικογένειά του και λαμβάνουμε τα απαραίτητα μέτρα. Επαναβεβαιώνουμε τη δέσμευσή μας για πλήρη συνεργασία με τις αρμόδιες αρχές για τη σωστή διαλεύκανση των γεγονότων».

Η θεία του Sasaki, Rita Matos, είπε στα τοπικά μέσα πως «Αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι η εμφάνισή του είχε προγραμματιστεί για μια συγκεκριμένη ώρα και μεταφέρθηκε, αλλά επικοινωνούμε με ανθρώπους που ήταν μαζί του εκείνη τη στιγμή για να καταλάβουμε πώς συνέβησαν όλα. Θα συγκεντρώσουμε όλες τις πληροφορίες σε μια δήλωση που θα δημοσιεύσουμε στον Τύπο».

{https://www.instagram.com/p/CsHdAHtOVRB/?utm_source=ig_embed&ig_rid=69bcd60b-9032-4e8a-982c-ca2ca6598a82&img_index=3}