Διεθνή

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Pharrell Williams, Σάλμα Χάγιεκ, Λετίσια Κάστα, οι διάσημοι λαμπαδηδρόμοι λίγο πριν την τελετή έναρξης

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Pharrell Williams, Σάλμα Χάγιεκ, Λετίσια Κάστα, οι διάσημοι λαμπαδηδρόμοι λίγο πριν την τελετή έναρξης Φωτογραφία: Χ
Ράπερ, μοντέλα, ηθοποιοί, όλοι έτρεξαν (σχεδόν) με την ολυμπιακή φλόγα στο Παρίσι.

Ο Pharrell Williams ήταν ο τελευταίας φορέας της Ολυμπιακής δάδας πριν η φλόγα πάρει το δρόμο της προς το στάδιο του Παρισιού όπου θα ανάψει σε λίγη ώρα στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων.

Ο τραγουδιστής και καλλιτεχνικός διευθυντής του οίκου Louis Vuitton μετέφερε την ολυμπιακή φλόγα στην κορυφή της Βασιλικής του Saint-Denis. Η συγκεκριμένη συμμετοχή ήταν έκπληξη καθώς δεν υπήρχε καμία προηγούμενη ενημέρωση ότι ο Williams θα συμμετείχε στη διοργάνωση.

{https://twitter.com/franceinfo/status/1816846411335438637}

Νωρίτερα μεταξύ των διασημοτήτων που συμμετείχαν ως λαμπαδηδρόμοι ήταν και η Σάλμα Χάγιεκ, που μετέφερε τη φλόγα μέσα στο μουσείο του Λούβρου. Και μπορεί να την μετέφερε αλλά δεν έτρεξε. Όπως φαίνεται και από το σχετικό βίντεο, η Σάλμα Χάγιεκ προτίμησε να κάνει μία τυπου πασαρέλα παρά να κάνει ένα κλασικό τζόκινγκ που συνηθίζουν οι λαμπαδηδρόμοι.

{https://www.instagram.com/p/C90PNkMOeSq/}

Λίγες ώρες πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι, ο Snoop Dog φόρεσε τα χρυσά του αθλητικά και έδωσε το στίγμα του στο Saint-Denis για την 33η διοργάνωση Αγώνων. Ο ίδιος είναι ειδικός απεσταλμένος του αμερικάνικου δικτύου NBC, όπου και συμμετέχει ως σχολιαστής. Ο 52χρονος από χθες είχε κάνει αναρτήσεις από το Παρίσι, έξω από το Hotel de Ville.

Πριν από λίγο έκανε αναρτήσεις στο Instagram του από τη λαμπαδηδρομία του. Χαμογελαστός και με χορευτικός φιγούρες ήταν ένας από τους λαμπαδηδρόμους, πριν η φλόγα ανάψει το βράδυ για την επίσημη έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι 2024.

{https://www.instagram.com/p/C94iR9rth9J/}