Life

O «μπλε Διόνυσος» των Ολυμπιακών αγώνων 2024 εμφανίστηκε γυμνός σε ραδιοφωνικό σταθμό (Βίντεο)

O «μπλε Διόνυσος» των Ολυμπιακών αγώνων 2024 εμφανίστηκε γυμνός σε ραδιοφωνικό σταθμό (Βίντεο)
Ερμήνευσε το τραγούδι «Γυμνός», όπως είχε κάνει και στην τελετή έναρξης.

Ο καλλιτέχνης Philippe Katerine- που συζητήθηκε αρκετά στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών αγώνων 2024- εμφανίστηκε γυμνός σήμερα σε ραδιοφωνικό σταθμό.

Πρόκειται για τον τραγουδιστή και ηθοποιό που είχε εμφανιστεί ως «Διόνυσος», βαμμένος μπλε και ημίγυμνος στην τελετή έναρξης στον Σηκουάνα.

Το επόμενο βήμα του είναι μία εβδομαδιαία χιουμοριστική εκπομπή στον ραδιοφωνικό σταθμό France Inter. Στην πρεμιέρα του, μπήκε γυμνός στο στούντιο και το σχετικό βίντεο αναρτήθηκε στα social media.

Σε αυτή την εμφάνιση, ερμήνευσε το τραγούδι «Nu» (Γυμνός), όπως είχε κάνει στην τελετή έναρξης. «Αυτό το τραγούδι δεν μπορώ να το τραγουδήσω ντυμένος», εξήγησε ο 55χρονος καλλιτέχνης.

{https://www.instagram.com/p/C_P4yQJMfbS/?hl=en}

Ο Katerine, γνωστός στους ακροατές αφού παρουσίαζε το 2015 μια άλλη εκπομπή, θα έχει «λευκή επιταγή (…) με την ιδιορρυθμία και την έλλειψη προβλεψιμότητας που τον χαρακτηρίζουν», ανακοίνωσε ο ραδιοφωνικός σταθμός.

Η εμφάνισή του στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών αγώνων είχε προκαλέσει αντιδράσεις. Ο καλλιτεχνικός διευθυντής Τομάς Ζολί είχε διευκρινίσει ότι ήθελε να δείξει «μια μεγάλη, παγανιστική γιορτή αφιερωμένη στους Θεούς του Ολύμπου».

{https://www.youtube.com/watch?v=fSUD-KCve8o}