Διεθνή

Ο Τραμπ θέλει τρία debate - Ανακοίνωσε και ημερομηνίες

Ο Τραμπ θέλει τρία debate - Ανακοίνωσε και ημερομηνίες Φωτογραφία: EPA/EDWARD M. PIO RODA
Ανακοίνωσε και τα τηλεοπτικά δίκτυα που θα τα μεταδώσουν.

Ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ και νυν υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων για την ηγεσία της χώρας, Ντόναλντ Τραμπ σε ομιλία του απόψε ανακοίνωσε ότι έχουν αποφασιστεί 3 ημερομηνίας για τη διεξαγωγή debate με κορυφαία τηλεοπτικά δίκτυα, ανάμεσά τους και το FOX στις 4 Σεπτεμβρίου.

Έδωσε δε και τις ημερομηνίες 10 και 25 Σεπτεμβρίου για τις άλλες δύο τηλεμαχίες στο NBC και το ABC, αντίστοιχα, ωστόσο δεν έχουν δοθεί περισσότερες λεπτομέρειες.

Ο ίδιος είπε κατά την ομιλία του ότι οι διευθυντές των δικτύων έχουν συμφωνήσει, αν και δεν υπάρχει επιβεβαίωση από την πλευρά των δικτύων.

Όπως είπε ο Τραμπ, περιμένει να συμφωνήσει και η πλευρά της Κάμαλα Χάρις. Ωστόσο διευκρίνισε ότι δεν ξέρει πού θα γίνουν τα debate ή αν θα υπάρχει κοινό.

Ο Τραμπ είπε ακόμα ότι το debate των υποψηφίων αντιπροέδρων θα μεταδοθεί από το CBS News, ξανά χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

Στη συνέχεια στην ομιλία του ο Τραμπ επιδόθηκε στη συνήθη τακτική του, δηλαδή στην επίθεση της Κάμαλα Χάρις αλλά εξήρε και τον αντιπρόεδρό του λέγοντας ότι κάνει φανταστική δουλειά.