Διεθνή

Το debate Κάμαλα Χάρις- Ντόναλντ Τραμπ επηρεάζει και τα VMA

Το debate Κάμαλα Χάρις- Ντόναλντ Τραμπ επηρεάζει και τα VMA Φωτογραφία: EPA/ SARAH YENESEL
Άλλαξαν ημερομηνία τα βραβεία, λόγω του debate για τις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ.

Μία ημέρα αργότερα θα απονεμηθούν τα VMA, εξαιτίας του debate για τις προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ.

Ο Ντόναλντ Τραμπ και η Κάμαλα Χάρις συμφώνησαν να διασταυρώσουν τα ξίφη τους σε debate που θα πραγματοποιηθεί στις 10 Σεπτεμβρίου.

Για την ίδια ημέρα είχε προγραμματιστεί και η απονομή των Video Music Awards. Όμως, το MTV ανακοίνωσε ότι η τελετή θα γίνει μία ημέρα αργότερα (11/9), προκειμένου να μην συμπέσει με το debate.

Σε περίπτωση που και τόσο το debate όσο και η απονομή των βραβείων γίνονταν το ίδιο βράδυ, τότε ο χαμένος από άποψη τηλεθέασης θα ήταν τα VMA. Επιπλέον, θα πλήττονταν και η εικόνα του MTV, που κάνει προσπάθεια να ενισχύσει την προσέλευση των ψηφοφόρων στις κάλπες του Νοεμβρίου, σημειώνει το Billboard.

Στα φετινά VMA η Τέιλορ Σουίφτ έχει τις περισσότερες υποψηφιότητες με συνολικά 10, ανάμεσά τους για την καλύτερη καλλιτέχνιδα, το κορυφαίο βίντεο και τραγούδι της χρονιάς. Πέρυσι, ήταν η νικήτρια στις 9 από τις 11 κατηγορίες που διεκδικούσε βραβείο.

Ακόμα, φέτος ο Post Malone είναι υποψήφιος σε εννέα κατηγορίες, ενώ οι Ariana Grande, Eminem και Sabrina Carpenter διεκδικούν από έξι βραβεία.