Διεθνή

Μαλαισία: Υποχώρησε πεζοδρόμιο, «κατάπιε» γυναίκα – Έπεσε σε τρύπα 8 μ. (Εικόνες & βίντεο)

Μαλαισία: Υποχώρησε πεζοδρόμιο, «κατάπιε» γυναίκα – Έπεσε σε τρύπα 8 μ. (Εικόνες & βίντεο) Φωτογραφία: EPA /FAZRY ISMAIL
Αγωνιώδεις έρευνες για τον εντοπισμό της 48χρονης που έκανε διακοπές στη Μαλαισία.

Μια γυναίκα «χάθηκε» μέσα σε μια τεράστια τρύπα που άνοιξε σε πεζοδρόμιο της Κουάλα Λουμπούρ, την ώρα που περπατούσε στην πρωτεύουσα της Μαλαισίας.

Η 48χρονη τουρίστρια από την Ινδία πιθανόν να παρασύρθηκε από ισχυρό υπόγειο ρεύμα, εκτιμά η αστυνομία.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, το πεζοδρόμιο υποχώρησε και «κατάπιε» τη γυναίκα, καθώς άνοιξε τρύπα βάθους 8 μέτρων, στην περιοχή Dang Wangi της Κουάλα Λουμπούρ.

Σωστικά συνεργεία απέκλεισαν το σημείο και επί ώρες κάνουν αγωνιώδεις έρευνες για τον εντοπισμό της γυναίκας, όμως μέχρι τώρα δεν έχει εντοπιστεί.

Ο αρχηγός της αστυνομίας της Κουάλα Λουμπούρ, Ρούσντι Μοχάμαντ Ίσα, δήλωσε ότι στο ίδιο σημείο πέρυσι είχε αναφερθεί υποχώρηση εδάφους, αλλά το πρόβλημα είχε αντιμετωπιστεί. Μετά το σημερινό περιστατικό, δόθηκε οδηγία στις επιχειρήσεις της περιοχής να κλείσουν προσωρινά, για λόγους ασφαλείας, συμπλήρωσε, σύμφωνα με το Associated Press.

Η 48χρονη βρισκόταν στη Μαλαισία με τον σύζυγό της και φίλους για διακοπές και επρόκειτο να επιστρέψουν στην Ινδία αύριο, Σάββατο.

ΜΑΛΑΙΣΙΑ

ΜΑΛΑΙΣΙΑ

ΜΑΛΑΙΣΙΑ

{https://www.youtube.com/watch?v=3AsSzLFTWtM}

Φωτογραφίες: EPA