Διεθνή

Οικογενειακή τραγωδία στο Μιλάνο: «Σκότωσα τον μπαμπά μου, ελάτε» είπε ο 17χρονος

Οικογενειακή τραγωδία στο Μιλάνο: «Σκότωσα τον μπαμπά μου, ελάτε» είπε ο 17χρονος Φωτογραφία: pexels Rosemary Ketchum
«Σκότωσα τον πατέρα μου, ελάτε», δήλωσε στην αστυνομία ένας 17χρονος, ο μόνος επιζών της οικογενειακής δολοφονίας που συνέβη το βράδυ του Σαββάτου στο Μιλάνο.

Το αγόρι ανέφερε ότι εισήλθε στο υπνοδωμάτιο του 12χρονου αδελφού του και αντίκρισε τον πατέρα του να κάθεται σε μια καρέκλα, με ένα μαχαίρι δίπλα του. Τα πτώματα του μικρού του αδελφού βρίσκονταν στο κρεβάτι και της μητέρας του στο πάτωμα. Στη συνέχεια, όπως υποστηρίζει, άρπαξε το μαχαίρι και μαχαίρωσε θανάσιμα τον πατέρα του.

Αυτή τη στιγμή, τόσο η Εισαγγελία της Monza όσο και η Εισαγγελία Ανηλίκων του Μιλάνου διερευνούν την υπόθεση, χωρίς να έχουν ακόμα αποφασίσει αν η αφήγηση του 17χρονου είναι αληθινή.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει στα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, η οικογένεια δεν είχε φαινομενικά ιδιαίτερα προβλήματα. Ήταν εύπορη και ζούσε σε μια βίλα κοντά στους γονείς και τον αδελφό του πατέρα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι αστυνομικές αρχές στο Μιλάνο εξετάζουν την πιθανότητα ο 17χρονος να είναι ο δράστης του τριπλού φονικού, και όχι μόνο του πατέρα, τον οποίο κατηγορεί για τη δολοφονία της μητέρας και του μικρού του αδελφού.

Κανένας από τους γείτονες δεν άκουσε τίποτα και δεν υπάρχουν σημάδια παραβίασης της εισόδου της οικίας.