Διεθνή

Πέθανε η τραγουδίστρια των Crazy P, Danielle Moore

Πέθανε η τραγουδίστρια των Crazy P, Danielle Moore Φωτογραφία: INSTAGRAM
Συντετριμμένοι από τον θάνατο της τραγουδίστριας τους δήλωσαν τα μέλη του συγκροτήματος.

Πέθανε σε ηλικία 52 ετών η τραγουδίστρια των Crazy P, Danielle Moore. Την είδηση του θανάτου της έκανε γνωστή το συγκρότημα με ανάρτησή τους στο Instagram, κάνοντας λόγο για «απίστευτα και σοκαριστικά νέα».

«Είμαστε συντετριμμένοι που πρέπει να ανακοινώσουμε την απίστευτη και σοκαριστική είδηση ότι η υπέροχή μας Danielle Moore πέθανε υπό ξαφνικές και τραγικές συνθήκες» ανέφεραν.

Στην ανακοίνωσή τους οι Crazy P, δεν έδωσαν λεπτομέρειες για τις συνθήκες θανάτου της τραγουδίστριας αλλά απότισε τιμή στην τραγουδίστρια που «έζησε μία ζωή με οδηγούς την αγάπη για την κοινότητα και τη μουσική».

{https://www.instagram.com/p/C_aZ6nbgFqn/?hl=el}

«Ούτε εμείς οι ίδιοι δεν μπορούμε να πιστέψουμε την είδηση και ξέρουμε ότι το ίδιο αισθάνεστε και εσείς. Μας έδωσε τόσα πολλά και την αγαπούμε τόσο πολύ. Οι καρδιές μας είναι συντετριμμένες. Χρειαζόμαστε χρόνο για να διαχειριστούμε αυτό που συνέβη» ανέφερε η μπάντα γράφοντας όσο πολύ θα τος λείψει.

Η Danielle Moore μπήκε στους Crazy P το 2002, μαζί με τους Tim Davies και Mav Kendricks. Στη συνέχεια η μπάντα κυκλοφόρησε 7 άλμπουμ. Η μπάντα πρόσφατα έκανε support σε συναυλίες της Róisín Murphy.

Η ίδια απέτισε φόρο τιμής στην Moore με ανάρτησή της στα social media, αποκαλώντας την «ένα καταπληκτικό άτομο και μία καταπληκτική τραγουδίστρια, ερμηνεύτρια και τραγουδοποιό». «Ξέρω ότι θα υπάρξει μεγάλη αίσθηση απώλειας και πένθους σε όλη την κοινότητά μας», ανέφερε αναρτώντας μία κοινή τους φωτογραφία. «Άγγιξε όλους όσοι γνώρισε με φως και αγάπη» έγραψε μεταξύ άλλων.

{https://twitter.com/roisinmurphy/status/1830577974959083834}

NETWORK