Διεθνή

Οι Linkin Park επέστρεψαν με νέα τραγουδίστρια, νέο ντράμερ και νέα παγκόσμια περιοδεία

Οι Linkin Park επέστρεψαν με νέα τραγουδίστρια, νέο ντράμερ και νέα παγκόσμια περιοδεία Φωτογραφία: INSTAGRAM
Oι Linkin Park ανακοίνωσαν και το πρώτο τους άλμπουμ μετά τον θάνατο του τραγουδιστής τους το 2017.

Σε ένα livestream event οι Linkin Park, παρουσίασαν τα νέα μέλη της μπάντας, την τραγουδίστρια Emily Armstrong και τον συνθέτη και νέο ντράμερ Colin Brittain, ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του Rob Bourdon.

Με την επιστροφή τους οι Linkin Park ανακοίνωσαν επίσης και την κυκλοφορία του νέου τους άλμπουμ «From Zero». Αυτή είναι πρώτη τους ηχογράφηση από το «One More Light» του 2017, το οποίος ήταν και το τελευταίο με τραγουδιστή τον εκλιπών Chester Bennington.

O τραγουδιστής βρέθηκε νεκρός 20 Ιουλίου του 2017και ο θάνατός τους αποδόθηκε σε αυτοκτονία διά απαγχονισμού. Η έκθεση τοξικολογίας, ανέφερε ότι βρέθηκαν «ίχνη» αλκοόλ στον οργανισμό του.

Το συγκρότημα ακύρωσε το υπόλοιπο της περιοδείας του και επέστρεψε τα εισιτήρια ενώ μετά τον θάνατό του, οι Linkin Park σταμάτησαν να παίζουν μέχρι τον Απρίλιο του 2020.

{https://www.instagram.com/p/C_k5Mh1JitX/}

Το νέο τους άλμπουμ «From Zero» θα κυκλοφορήσει στις 15 Νοεμβρίου και είναι ήδη διαθέσιμο για προπώληση. Το συγκρότημα ανακοίνωσε επίσης και μία μίνι παγκόσμια περιοδεία με έξι σταθμούς, από τον Σεπτέμβριο ως τον Νοέμβριο,

Οι Linkin Park ξεκινούν από το Kia Forum του Λος Άντζελες στις 11 Σεπτεμβρίου ενώ θα δώσουν συναυλίες επίσης στη Νέα Υόρκη, τη Γερμανία, το Λονδίνο, τη Νότια Κορεά και την Κολομβία.

{https://www.instagram.com/p/C_jtvTjvDTp/}