Διεθνή

Bruce Springsteen: Η σύζυγός του Patti Scialfa διαγνώστηκε με μυελώματα

Bruce Springsteen: Η σύζυγός του Patti Scialfa διαγνώστηκε με μυελώματα Φωτογραφία: EPA/DAVID MAXWELL
Ο Bruce Springsteen και η Patti Scialfa εκτός από σύζυγοι είναι και συνεργάτες στην E Street Band.

Η Patti Scialfa, σύζυγος του Bruce Springsteen και μέλος της E Street Band, ανακοίνωσε πως διαγνώστηκε με καρκίνο του αίματος, και συγκεκριμένα με μυέλωμα.

Μιλώντας στο νέο ντοκιμαντέρ «Road Diary: Bruce Springsteen and the E Street Band» η Scialfa αποκάλυψε πως το 2018 διαγνώστηκε με πολλαπλά μυελώματα. Στην ταινία μιλά για την ασθένειά της, λέγοντας πως «αισθανόμουν τόσο ωραία που επέστρεψα στη σκηνή. Η περιοδεία ήταν μία πρόκληση για μένα. Αυτή η ασθένεια επηρεάζει το ανοσοποιητικό σύστημα άρα πρέπει να είμαι προσεκτική σε αυτό που επιλέγω να κάνω και πού να πάω. Κατά καιρούς, βγαίνω σε μία ή δύο συναυλίες και μπορώ να τραγουδήσω κάποια κομμάτια στη σκηνή και αυτό ήταν ένα είδος θεραπείας. Αυτή είναι η νέα κανονικότητα για μένα πλέον, και είμαι εντάξει με αυτό».

Η Scialfa μπήκε στην μπάντα το1984, κάνοντας φωνητικά στην περιοδεία του «Born in the USA». Λίγο αργότερα ξεκίνησε και η σχέση της με τον Springsteen, μετά το διαζύγιό του με την πρώτη του σύζυγο Julianne Phillips.

Οι δυο τους στη συνέχεια απέκτησαν τρία παιδιά: τους Evan, Jessica και Samuel. Ο Springsteen είχε και ο ίδιος προβλήματα με την υγεία του. Τον Σεπτέμβριο του 2023 ανέβαλε συναυλίες του καθώς υποβλήθηκε σε θεραπεία για το πεπτικό έλκος και τον περασμένο Μάιο ανέβαλε επίσης τέσσερις συναυλίες καθώς είχε θέματα με την φωνή του.

Το ντοκιμαντέρ «Road Diary: Bruce Springsteen and the E Street Band» έκανε πρεμιέρα στο φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο, και θα προβληθεί στο Hulu και το Disney + από τις 15 Οκτωβρίου.