Διεθνή

Τυφώνας Μίλτον: Αλιγάτορες κυκλοφορούν ελεύθεροι σε διαμερίσματα και δρόμους της Φλόριντα (βίντεο)

Τυφώνας Μίλτον: Αλιγάτορες κυκλοφορούν ελεύθεροι σε διαμερίσματα και δρόμους της Φλόριντα (βίντεο) Φωτογραφία: Χ
Οικογένεια άνοιξε την πόρτα του διαμερίσματός της στη Φλόριντα, μετά τον τυφώνα Μίλτον, και είδε έναν αλιγάτορα.

Ο τυφώνας Μίλτον εκτός από σαρωτικές καταστροφές, έφερε στην επιφάνεια και αλιγάτορες στους δρόμους αλλά και μέσα σε σπίτια στη Φλόριντα.

Ο όγκος της βροχής μετέτρεψε τους δρόμους σε ποτάμια και όπως φαίνεται σε σχετικά βίντεο οι αλιγάτορες κυκλοφορούν ελεύθεροι.

Σε ένα βίντεο που αναρτήθηκε στα social media, ένας αλιγάτορας φαίνεται να δαγκώνει το λάστιχο ενός αυτοκινήτου ενώ σε ένα δεύτερο φαίνεται αλιγάτορας να κυκλοφορεί ελεύθερος στους δρόμους.

Μία οικογένεια όμως, είδε έναν αλιγάτορα μέσα στο διαμέρισμά της, που είχε πλημμυρίσει.

{https://twitter.com/DonDamian08/status/1844381708675842553}

@tammysworld2 #hurricane #hurricaneseason #hurricanemilton ♬ original sound - Tammy

Σημειώνεται πως μέχρι στιγμής τουλάχιστον 4 άνθρωποι σκοτώθηκαν από τους ανεμοστρόβιλους που προκάλεσε ο τυφώνας Μίλτον στην κομητεία του St. Lucie, στην ανατολική ακτή της Φλόριντα.

{https://twitter.com/valbistan/status/1844379534449324456}

Η αρχηγός της αστυνομίας του Bradenton της Φλόριντα, Melanie Bevan,ωστόσο δήλωσε ότι η ομάδα της προετοιμάζεται για μια «ζοφερή» κατάσταση στις περιοχές που επλήγησαν από τον τυφώνα Μίλτον.

{https://twitter.com/Tinzy127210/status/1844351501931774285}

«Αυτό που πιθανότατα θα βρούμε τις επόμενες ώρες είναι πτώματα», είπε η Bevan στο ραδιόφωνο του BBC, αναφερόμενη σε όσους αρνήθηκαν να εκκενώσουν την περιοχή. «Δεν νομίζω ότι θα είναι διάσωση μόλις υποχωρήσει η καταιγίδα. Θα είναι ανάσυρση (πτωμάτων)», είπε.