Διεθνή

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες αύριο Σάββατο 04/04

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες αύριο Σάββατο 04/04 Νεφώσεις παροδικά αυξημένες αύριο Σάββατο 04/04 Φωτογραφία: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες αύριο Σάββατο 04/04
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες αύριο Σάββατο 04/04 Νεφώσεις παροδικά αυξημένες, αύριο Σάββατο, με βαθμιαία στροφή των ανέμων από τα δυτικά σε νότιους 3 με 5 μποφόρ. Τοπικά περιορισμένες ορατότητες τις πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά.

Μακεδονία, Θράκη

Καιρός: λίγες νεφώσεις οι οποίες γρήγορα και από τα δυτικά θα αυξηθούν. Άνεμοι: αρχικά μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ στρεφόμενοι βαθμιαία σε βορείους 4 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 04 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Καιρός: νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα για πρόσκαιρες τοπικές βροχές στα ορεινά της Πελοποννήσου και της δυτικής Στερεάς τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Άνεμοι: αρχικά βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 στρεφόμενοι βαθμιαία σε νότιους 3 με 5 και στο βόρειο Ιόνιο από το βράδυ έως 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 07 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο κατά τόπους 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός: νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα τις πρωινές ώρες για ασθενείς τοπικές βροχές. Άνεμοι: αρχικά βορειοανατολικοί 3 με 5 και στα νότια πρόσκαιρα έως 6, στρεφόμενοι βαθμιαία από το απόγευμα σε νότιους νοτιοανατολικούς 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 06 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη

Καιρός: λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα τις πρωινές ώρες για τοπικές βροχές στη βόρεια Κρήτη. Άνεμοι: αρχικά από δυτικές διευθύνσεις 4 με 5. Από το απόγευμα και από τα δυτικά θα στραφούν σε ανατολικούς νοτιοανατολικούς 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 10 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Καιρός: γενικά αίθριος. Από το απόγευμα αραιές νεφώσεις οι οποίες βαθμιαία θα πυκνώσουν. Άνεμοι: βορείων διευθύνσεων 3 με 5 και στα νότια έως 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 11 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Αττική

Καιρός: παροδικά αυξημένες νεφώσεις. Άνεμοι: αρχικά βορειοανατολικοί 3 με 4 και πρόσκαιρα στα ανατολικά έως 5 μποφόρ. Από το απόγευμα θα στραφούν βαθμιαία σε νότιους 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 09 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Θεσσαλονίκη Καιρός: αραιές νεφώσεις οι οποίες βαθμιαία θα πυκνώσουν. Άνεμοι: αρχικά βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ, στρεφόμενοι βαθμιαία από το απόγευμα σε νοτιοανατολικούς με την ίδια ένταση. Θερμοκρασία: από 05 έως 14 βαθμούς Κελσίου.