Διεθνή

Ο καιρός σήμερα Σάββατο 25/7

Ο καιρός σήμερα Σάββατο 25/7
Ο καιρός σήμερα Σάββατο 25/7 Με ανέμους μικρής έντασης και πολλές ώρες ηλιοφάνειας σε όλη σχεδόν τη χώρα θα κυλήσει το Σαββατοκύριακο, ενώ από την Κυριακή θα ξεκινήσει άνοδος της θερμοκρασίας σε όλη την Ελλάδα.

Για το Σάββατο 25 Ιουλίου, πιο αναλυτικά:                                                                                                             
 
Στη Θράκη θα επικρατεί ηλιοφάνεια.
 
Στη Μακεδονία προβλέπεται αρχικά αίθριος καιρός, αλλά από το μεσημέρι και μετά, θα υπάρχουν κατά τόπους νεφώσεις και στη δυτική Μακεδονία θα εκδηλωθούν μπόρες. Η θερμοκρασία στη βόρεια Ελλάδα θα κυμανθεί από 17 έως 34 με 36 βαθμούς.                           
 
Στην Ήπειρο και στη δυτική Στερεά το μεσημέρι και το απόγευμα θα σημειωθούν μικρής διάρκειας βροχές και στα ορεινά και τα ημιορεινά καταιγίδες. Η θερμοκρασία θα πέσει κατά 2 περίπου βαθμούς.                                       
 
Στα νησιά του Ιονίου αναμένεται καλοκαιρία με ηλιοφάνεια και ανέμους μικρής έντασης. Η θερμοκρασία θα φτάσει έως τους 31 βαθμούς.                                                                                                             
 
Στην Πελοπόννησο αναμένεται αρχικά αίθριος καιρός παντού, όμως το μεσημέρι και το απόγευμα στα ορεινά θα σημειωθούν λίγες σποραδικές βροχές. Τα θερμόμετρα θα δείξουν έως 35 βαθμούς.                                                                                                                    
Στα Κύθηρα θα πνέουν δυτικοί άνεμοι 4 μποφόρ.                                              
 
Στην Κρήτη θα επικρατεί ηλιοφάνεια, η θερμοκρασία θα φτάσει έως τους 32 βαθμούς και οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί 3 με 5 μποφόρ.                                   
 
Στα Δωδεκάνησα, στις Κυκλάδες, στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και στις Σποράδες ο ουρανός θα είναι καθαρός και οι άνεμοι ασθενείς μέχρι μέτριοι. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 30 και στα ανατολικότερα στους 32 βαθμούς.                                                                                                               
Στη Θεσσαλία, στην ανατολική Στερεά και στην Εύβοια το μεσημέρι και το απόγευμα θα έχουμε κατά τόπους λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν με μικρή ένταση. Η θερμοκρασία θα φτάσει, στο Θεσσαλικό κάμπο στους 36 βαθμούς, στα υπόλοιπα πεδινά μέχρι τους 33 με 35 και στο Καρπενήσι στους 29 βαθμούς.
 
Στην Αττική  αναμένονται, ηλιοφάνεια και άνεμοι 2 με 4 μποφόρ. Τα θερμόμετρα στην Αθήνα θα δείξουν έως και 35 βαθμούς.                                                                                                
 
Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις το απόγευμα.  Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 34 βαθμούς Κελσίου.