Life

Η κόρη της Δέσποινα Βανδή αγκαλιά με τον Μπισμπίκη στα γενέθλια της -Η συγκίνηση του Ντέμη (εικόνες, βίντεο)

INSTAGRAM INSTAGRAM
Η κόρη της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη, Μελίνα, έκλεισε τα 18 της χρόνια. Έκανε πάρτι και κάλεσε και τον Βασίλη Μπισμπίκη και μάλιστα φωτογραφηθήκανε αγκαλιά. Η συγκίνηση του Ντέμη στον αέρα της εκπομπής του.

Χθες η Μελίνα είχε τα γενέθλιά της και έκλεισε τα 18 της χρόνια, έκανε το πάρτι της από το οποίο ανέβασε φωτογραφίες στα social media.

Καλεσμένος ήταν και ο σύντροφος της μητέρας της ο ηθοποιός Βασίλης Μπισμπίκης. Η Μελίνα ποζάρει χαμογελαστή στον φακό και αγκαλιάζει τρυφερά τον ηθοποιό,

Μάλιστα στο story που ανέβασε στο instagram, είχε τρεις καρδούλες δίπλα από το όνομά του, μάλιστα ην φωτογραφία ανέβασε στα stories του και ο ηθοποιός.

bisbikis melina vandi

Οι φωτογραφίες που ανέβασε η Δέσποινα Βανδή

{https://www.instagram.com/p/CZu52ZbKHn_/?utm_source=ig_web_button_share_sheet}

Η συγκίνηση του Ντέμη Νικολαΐδη για τα γενέθλια της κόρης του Μελίνας

Ο Ντέμης Νικολαΐδης στο κλείσιμο της εκπομπής του στη NOVA, αναφέρθηκε στα γενέθλια της κόρης του Μελίνας, η οποία συμπλήρωσε 18 χρόνια ζωής. Μάλιστα δήλωσε ότι ο κουμπάρος του Γιάννης Λεουνάκης, της αφιερώνει κάθε χρόνο το τραγούδι "Super Girl", το οποίο έπαιξε και στην εκπομπή.

Όταν όμως ρωτήθηκε για το τι θα ήθελε να της πει για τα γενέθλιά της είπε, «Πάμε να κλείσουμε την εκπομπή, πάμε. Τελειώσαμε», ανέφερε χαρακτηριστικά, έχοντας μια μικρή... αμηχανία.

Όταν τον ρώτησε ο συνάδελφός του για το πώς θα ήθελε να δει την κόρη του στο μέλλον απάντησε όντας συγκινημένος: «Θα ήθελα να τη δω ευτυχισμένη, τίποτα άλλο. Θα την πάρω τηλέφωνο 12.01. Ελπίζω να είμαι το πρώτο τηλέφωνο. Κανονικά πρέπει να την πάρω 12 παρά 1 και να πιάσω την κουβέντα».