Life

Ποια τραγουδίστρια «πολιορκεί» ο Ατζούν Ιλιτζαλί - Γιατί δεν λέει το «ναι» στην εταιρεία παραγωγής

Ποια τραγουδίστρια «πολιορκεί» ο Ατζούν Ιλιτζαλί - Γιατί δεν λέει το «ναι» στην εταιρεία παραγωγής
Ο Τούρκος παραγωγός κάνει συνεχώς προτάσεις στην τραγουδίστρια Μαρία Κορέλι για να ενταχθεί στην ομάδα των Διάσημων στο Survivor.

Ψηλά παραμένει στα νούμερα τηλεθέασης το παιχνίδι της επιβίωσης "Survivor 5", καθώς ο Ατζούν Ιλιτζαλί έχει βάλει μπρος το σχέδιό του για να ενισχύσει τις δύο ομάδες με στόχο την αγωνία του τηλεοπτικού κοινού.

Ανάμεσα λοιπόν στα πρόσωπα που θέλει να εντάξει στο δυναμικό του ριάλιτι επιβίωσης ο Τούρκος παραγωγός, βρίσκεται και μία γνωστή τραγουδίστρια με πολύ εντυπωσιακό παρουσιαστικό.

Ο λόγος για τη Μαρία Κορέλι, η οποία το πρωί της Πέμπτης (3/3) μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα και μεταξύ άλλων εξήγησε πως δεν έχει σκοπό να κάνει το μακρινό ταξίδι για τον Άγιο Δομίνικο.

«Αν με ρωτάς δεν θα άφηνα ένα σχήμα ή μια παράταση για να μπω σ’ ένα Show. Ο καθένας έχει το δικαίωμα της επιλογής. Έχω δεχθεί πρόταση πριν από λίγο διάστημα, όμως δεν ευδοκίμησε. Προέχει η καριέρα μου», είπε η ίδια εξηγώντας πως στο παρελθόν δέχθηκε πρόταση να μπει στο Survivor 5, την οποία βέβαια απέρριψε.