Life

Πρωτοψάλτη: «Είμαι 70 ετών, παντρεμένη με την... αδρεναλίνη, θέλω να πηγαίνω πάντα ανάποδα»

Πρωτοψάλτη: «Είμαι 70 ετών, παντρεμένη με την... αδρεναλίνη, θέλω να πηγαίνω πάντα ανάποδα»
Άλκηστις Πρωτοψάλτη – Γενέθλια για την τραγουδίστρια: Οι ευχές και η αποκάλυψη για την ηλικία της

Ανήμερα των γενεθλίων της, η Άλκηστις Πρωτοψάλτη σε μια από τις σπάνιες τηλεοπτικές της εμφανίσεις κάθισε στον καναπέ του «Στούντιο 4» της ΕΡΤ και άνοιξε την καρδιά της αποκαλύπτοντας άγνωστες πτυχές του εαυτού της.

Η τραγουδίστρια που σήμερα γιορτάζει τα 70α γενέθλιά της ευχαρίστησε για το αφιερωματικό βίντεο της εκπομπής λέγοντας : «Σας ευχαριστώ πάρα πολύ γι’ αυτό το βίντεο που ετοιμάσατε. Πραγματικά, είχα πολύ καιρό να συγκινηθώ, παρότι είμαι ψύχραιμη όταν βλέπω τη ζωή μου γρήγορα -γιατί αυτό είναι μια συμπυκνωμένη ζωή που δείξατε και καμιά φορά λέω «συμπυκνωμένη μου ζωή με τι να σε αραιώσω».

Με τη μουσική την αραιώνω και με τις ψυχές σας. Γιατί αν μπορούσα να μεταφέρω στους τηλεθεατές το τι έγινε στο τετράλεπτο αυτό, νομίζω αν δεν ήταν ζωντανή η εκπομπή θα σταματούσαμε να κάνουμε λίγο τα μάτια μας. Κλαίει το συνεργείο, κλαίω εγώ, κλαίτε εσείς…».

«Για μένα είναι πολύ συγκινητικό το ότι μέσα από τις εικόνες αυτές που δείξατε διεισδύει η ψυχή μου», πρόσθεσε η Άλκηστις Πρωτοψάλτη.

«Τιμή μου και καμάρι μου που είμαι 70 ετών - Μ' αρέσει να κάνω όνειρα για το μετά»

Αξίζει να σημειωθεί ότι λίγη ώρα αργότερα της έκαναν έκπληξη στον αέρα με μία πανέμορφη λευκή τούρτα, στην οποία και η Άλκηστις Πρωτοψάλτη έσβησε ένα κεράκι. Πάντως δεν έκρυψε την ηλικία της, δηλώνοντας στον αέρα πως έγινε 70 ετών. Οι παρουσιαστές τής ευχήθηκαν να συνεχίσει με αντίστοιχη επιτυχία και για άλλα τόσα χρόνια. Όπως δήλωσε χαρακτρηριστικά «Τιμή μου και καμάρι μου που είμαι 70 ετών - Μ' αρέσει να κάνω όνειρα για το μετά»

«Η μητέρα μου είχε καλύτερη φωνή από εμένα»

Η γνωστή τραγουδίστρια μιλώντας για την οικογένεια της αποκάλυψε: « Επειδή έχασα τον πατέρα μου πολύ γρήγορα, τραγουδούσα στη μητέρα μου και της έκανα, διάφορα θεατρικά δικά μου, έμπαινα μέσα σε κάτι κιβώτια και της έπαιζα θέατρο» και συνέχισε: « η μητέρα μου είχε καλύτερη φωνή από εμένα. Ο μπαμπάς μου έπαιζε μουσική, ήταν χειρουργός στο επάγγελμα και η μητέρα μου ήταν δασκάλα στην Αίγυπτο. Με το που ήρθαν στην Ελλάδα, ο πατέρας μου δεν το άντεξε όλο αυτό. Η μητέρα μου βρήκε αμέσως δουλειά γιατί ήξερε 5 γλώσσες».

Παράλληλα δεν δίστασε να αυτοπροσδιοριστεί ως «παντρεμένη με την αδρεναλίνη, θέλω να πηγαίνω πάντα ανάποδα».

«Ήμουν σαν το μαύρο πρόβατο μέσα σε όλα»

Η αγαπημένη τραγουδίστρια αποκάλυψε πως σαν παιδί ήταν ζωηρή με αποτέλεσμα να ταλαιπωρεί αρκετά την μητέρα της. «Σαν παιδί έκανα σκανταλιές, δεν μπορείτε να φανταστείτε τι έκανα. Την μητέρα μου την τυράννησα πολύ! Ανησυχούσε πάρα πολύ χωρίς να το κάνω επίτηδες! Τι κλεινόμουν μέσα στο ψυγείο, φώναζα και έψαχνε να με βρει… Τι άνοιγα την πόρτα και πήγαινα στην άλλη γωνία, καθόμουν δίπλα σε έναν παππού και πούλαγα μαζί του αναψυκτικά… Δεν διανοείστε, τι της έχω κάνει αλλά, εντάξει, τα άντεξε», είπε αρχικά.

«Η μητέρα μου αντιστάθηκε πάρα πολύ στο να ασχοληθώ με το τραγούδι. Γιατί όλοι στην οικογένεια ήταν χειρουργοί, γιατροί, από δω, από κει και ξαφνικά είχαν εμένα που ήθελα να ασχοληθώ με την τέχνη. Ήμουν σαν το μαύρο πρόβατο μέσα σε όλα. Οπότε είχαμε αυτό τον κραδασμό, όταν της είπα ότι θέλω να ασχοληθώ με το τραγούδι, μέχρι να καταλάβει ότι είχα τα μυαλά στο κεφάλι μου. Πέρασαν δυο τρία χρόνια αλλά μετά το ευχαριστήθηκε», πρόσθεσε η Άλκηστις Πρωτοψάλτη.