Life

Η στιγμή που η Ολίβια Ροντρίγκο πέφτει σε τρύπα στη σκηνή - Η αντίδραση της τραγουδίστριας (Βίντεο)

Η στιγμή που η Ολίβια Ροντρίγκο πέφτει σε τρύπα στη σκηνή - Η αντίδραση της τραγουδίστριας (Βίντεο) Φωτογραφία: EPA/ Alejandro Garcia
Φαν της τραγουδίστριας ούρλιαξαν τη στιγμή που «εξαφανίστηκε», κατά τη διάρκεια συναυλίας.

Όλα πήγαιναν καλά στη συναυλία, η Ολίβια Ροντρίγκο επικοινωνούσε με το κοινό της, όταν ξαφνικά η τραγουδίστρια «εξαφανίστηκε» από τη σκηνή.

Η 21χρονη έδινε την τέταρτη και τελευταία συναυλία της στη Μελβούρνη το βράδυ της Δευτέρας, όταν ξαφνικά έπεσε σε μια τρύπα που υπήρχε στη σκηνή.

Οι φαν της ούρλιαξαν τρομαγμένοι, αλλά λίγες στιγμές αργότερα η Ολίβια Ροντρίγκο εμφανίστηκε ξανά γελώντας. «Θεέ μου, αυτό είχε πλάκα. Είμαι ΟΚ. Κάποιες φορές απλά υπάρχει μία τρύπα στη σκηνή, εντάξει. ΟΚ, που είχα μείνει;», είπε προτού συνεχίσει το σόου.

Η Ροντρίγκο συνεχίζει την παγκόσμια περιοδεία, με τίτλο «Guts», που ξεκίνησε από τις ΗΠΑ τον Φεβρουάριο. Πρόσφατα τραγούδησε ενώπιον 50.000 ατόμων στη Μανίλα, κοινό που αποτελεί το μεγαλύτερο που έχει προσέλθει ποτέ σε συναυλία της.

Αυτή ήταν η πρώτη της εμφάνιση στις Φιλιππίνες, χώρα από την οποία κατάγεται, ενώ η τραγουδίστρια δώρισε όλα τα έσοδα της συγκεκριμένης συναυλίας σε οργάνωση που παρέχει υγειονομική περίθαλψη σε γυναίκες και κορίτσια.

@livbedumb #subtleforeshadowing ♬ QKThr - Aphex Twin