Life

Aπόδραση εξπρές: 2+1 προορισμοί για το τριήμερο της 25ης Μαρτίου

Aπόδραση εξπρές: 2+1 προορισμοί για το τριήμερο της 25ης Μαρτίου
Επιλέξτε ανάμεσα σε βουνό ή θάλασσα και μπείτε σε mood ανοιξιάτικης απόδρασης για το τριήμερο της 25ης Μαρτίου.

Ο Μάρτιος μας χαρίζει ένα ακόμη τριήμερο φέτος δίνοντάς μας την ευκαιρία για μια μικρή απόδραση. Για όσους μπορούν και θέλουν να ταξιδέψουν οι επιλογές είναι ανεξάντλητες για μια εκδρομή σε ένα πολύ κοντινό μέρος. 

Συγκεντρώσαμε λοιπόν μερικούς αγαπημένους ελληνικούς προορισμούς, για να σας δώσουμε κάποιες καλές ιδέες, για κάθε γούστο! Άλλωστε και ο καιρός θα αρχίζει να βελτιώνεται σημαντικά από την Πέμπτη, ενώ την 25η Μαρτίου η θερμοκρασία θα ανέβει σημαντικά.

Τρίκαλα

Μία από τις πιο πολυπρόσωπες πόλεις της χώρας, τα Τρίκαλα χτισμένα στη θέση της αρχαίας Τρίκκης, αποτελούν δημοφιλή προορισμό για οποιαδήποτε εποχή του χρόνου. Σημείο αναφοράς για τους κατοίκους της περιοχής, ο Ληθαίος ποταμός είναι το πρώτο πράγμα που αντικρίζει ο επισκέπτης της πόλης, αλλά και το τελευταίο που θέλει να δει ως αναμνηστική εικόνα από το ταξίδι του στα Τρίκαλα.

trikala

Αράχωβα

Στην πανέμορφη Αράχωβα, γνωστή ως και η «Μύκονος του χειμώνα», με το δημοφιλές χιονοδρομικό κέντρο και τη μοναδική φυσική ομορφιά, η διαθεσιμότητα είναι εξαιρετικά περιορισμένη, με μόλις 30 περίπου ακίνητα να είναι διαθέσιμα στην ευρύτερη περιοχή.

{https://www.instagram.com/p/CbFfPF5Nus9/?utm_source=ig_web_copy_link}

Ναύπλιο

Ένα τριήμερο στο Ναύπλιο είναι ό,τι πρέπει για να ξεφύγει κανείς από την καθημερινότητα και τους έντονους ρυθμούς της Αθήνας και μάλιστα σε πολύ σύντομο χρόνο. Είναι η απόδειξη ότι δεν χρειάζεται να φύγεις πολύ μακριά από την πρωτεύουσα για να απολαύσεις τις ομορφιές της Ελλάδας. Η εκδρομή στο Ναύπλιο είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι όταν θες ένα διάλειμμα.

Σου προσφέρει ταυτόχρονα χαλαρές στιγμές σε γραφικά σοκάκια αλλά και ένα ταξίδι στο χρόνο.

{https://www.instagram.com/p/CRlZ2_-B184/?utm_source=ig_web_copy_link}