Life

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις ψυχολόγου στη δίκη Heard -Depp, «την ανάγκαζε να του κάνει στοματικό σεξ» (βίντεο)

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις ψυχολόγου στη δίκη Heard -Depp, «την ανάγκαζε να του κάνει στοματικό σεξ» (βίντεο) Φωτογραφία: ΑΠΕ - ΜΠΕ
Η πολύκροτη δίκη του Johnny Depp και της Amper Heard συνεχίζεται και οι αποκαλύψεις συνεχώς και σοκάρουν. Ο πρώτος μάρτυρας της Heard ήταν η Dr. Dawn Hughes, κλινική και ιατροδικαστική ψυχολόγος, η οποία είναι ειδικός σε θέματα ενδοοικογενειακής βίας και σόκαρε με όλα αυτά που αποκάλυψε.

Η Dr. Dawn Hughes, κλινική και ιατροδικαστική ψυχολόγος διέγνωσε ότι η ηθοποιός (Amber Heard) πάσχει από PTSD εξαιτίας της «κακοποίησης» και η ίδια περιέγραψε τρομακτικές περιπτώσεις όπου ισχυρίζεται ότι η Heard της είπε για σεξουαλική βία που της άσκησε ο Depp.

Η Dr. Hughes είπε ότι όταν ο Depp "ήταν μεθυσμένος ή μαστουρωμένος την έριξε (Heard) στο κρεβάτι, της έσκισε το νυχτικό και προσπάθησε να κάνει σεξ μαζί της".

Είπε: "Την ανάγκαζε να του κάνει στοματικό σεξ όταν ήταν θυμωμένος. Αυτές δεν ήταν ερωτικές στιγμές, ήταν στιγμές κυριαρχίας".

Σε μια άλλη περίπτωση, όταν ο Depp κατηγόρησε μια γυναίκα ότι την έπεσε στην Heard, "έκανε έρευνα κοιλότητας", είπε ο Dr. Hughes.

Είπε ότι "έψαχνε για ναρκωτικά", προσθέτοντας ότι ο Depp θεώρησε ότι ήταν "αποδεκτό να σκίσει το νυχτικό της και να χώσει τα δάχτυλά του στον κόλπο της ψάχνοντας για κοκαΐνη".

Μια άλλη φορά ο Depp έβαλε τα δάχτυλά του στον κόλπο της Heard και 'την μετακίνησε βίαια' ενώ ήταν στην ντουλάπα.

Καθώς ο Δρ Χιουζ τα έλεγε αυτά, η Χερντ φαινόταν να παλεύει να συγκρατήσει τα συναισθήματά της, επιπλέον η ψυχολόγος δήλωσε ότι η σωματική βία που υπέστη η Heard περιλάμβανε τον Depp να την σπρώχνει, να την πνίγει και να την κλωτσάει στην πλάτη.

Υπέστη "κυρίως μώλωπες", κοψίματα και "κολπικό πόνο" από ορισμένες από τις σεξουαλικές επιθέσεις.

Η Heard είπε ότι έχασε τις αισθήσεις της δύο φορές μετά από καυγάδες με τον Depp, στην Αυστραλία και τον Δεκέμβριο του 2015.

Ο Δρ Χιουζ είπε ότι μεταξύ των παραδειγμάτων εξαναγκαστικού ελέγχου που έκανε ο Ντεπ ήταν ότι της έλεγε ότι "δεν ήθελε να δείξει γυμνό" ή να δείξει το στήθος της κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων.

Ο Ντεπ δεν ήθελε η Χερντ να παίζει με ορισμένους ανθρώπους εξαιτίας της "εμμονικής του ζήλιας".

Θεωρούσε τη φιλοδοξία της Heard ως "κάτι αρνητικό" και την "κατέβαζε επίμονα", λέγοντάς της ότι "δεν χρειαζόταν να δείχνει τα βυζιά και τον κώλο της".

Ο Dr. Hughes ισχυρίστηκε ότι ο Depp τηλεφωνούσε "σχεδόν σε κάθε ηθοποιό" με τον οποίο δούλευε η Heard και στον σκηνοθέτη για να τους το πει: 'Έχω μάτια εκεί κάτω, έχω μάτια στο πλατό'.

Ο Dr. Hughes είπε: "Προσπαθούσε να ελέγχει τι φορούσε. Της έλεγε ότι συχνά καμία γυναίκα μου δεν πρόκειται να ντυθεί σαν πουτάνα".

Ο Ντεπ είπε κάποτε στη Χερντ όταν πήγαινε για οντισιόν: "Θα βγεις με αυτά τα βυζιά και τον κώλο**;".

Αντ' αυτού η Heard έπρεπε να φορέσει "mom jeans" για να μην φαίνεται "αποκαλυπτική".

Η Heard υπέστη "καταιγισμό κατηγοριών για απιστία", συμπεριλαμβανομένων των ισχυρισμών του Depp. Όλα αυτά είχαν "δραστική" επίδραση στη Heard και έχασε ρόλους επειδή ήταν δύσκολο για εκείνη να περάσει από οντισιόν.

Ο Dr. Hughes είπε ότι ενώ βρισκόταν σε μια πτήση με ιδιωτικό αεροπλάνο από τη Βοστώνη στο Λος Άντζελες το 0214, ο Depp ξέσπασε σε οργή επειδή η Heard γύριζε εκείνη την εποχή με τον James Franco.

Είπε: "Μπαίνει (η Χερντ) στο αεροπλάνο, (ο Ντεπ) αρχίζει να μιλάει για τον Τζέιμς Φράνκο, κάνοντας πολλά υποτιμητικά σχόλια, ελπίζω να περάσατε καλά με τις περιπέτειές σας.

'Υπήρξε ένας καυγάς όταν σηκώθηκε να φύγει, την κλώτσησε στην πλάτη και εκείνη πήγε μπροστά'.

Βίντεο με το όσα είπε η κλινική και ιατροδικαστική ψυχολόγος

NETWORK