Life

Ο Μάθιου Πέρι συγκλονίζει: Η εξάρτηση από τα ναρκωτικά και η στήριξη από τα «Φιλαράκια»

Ο Μάθιου Πέρι συγκλονίζει: Η εξάρτηση από τα ναρκωτικά και η στήριξη από τα «Φιλαράκια» Φωτογραφία: ΑΠΕ - ΜΠΕ
«Είχα 2% πιθανότητες να ζήσω» εξομολογείται ο Μάθιου Πέρι, μιλώντας για τους «δαίμονες» με τους οποίους ήρθε αντιμέτωπος στην πιο δύσκολη περίοδο της ζωής του.

Ο «Τσάντλερ» από την αγαπημένη σειρά «Τα Φιλαράκια», με αφορμή το βιβλίο του «Friends, Lovers and the Big Terrible Thing» που θα κυκλοφορήσει την 1η Νοεμβρίου, αναφέρεται σε όλα όσα τον στιγμάτισαν στο πέρας της μέχρι τώρα ζωής του.

«Ήθελα να μιλήσω όταν πλέον θα ένιωθα σίγουρος για τον εαυτό μου.. εντελώς απεξαρτημένος», είπε στο περιοδικό Hello.

{https://twitter.com/people/status/1582689179884027916?s=20&t=z5lIPhcsZsMbpaZuSYpl-A}

O δημοφιλής ηθοποιός αποκαλύπτει ότι παραλίγο να πεθάνει πριν από μερικά χρόνια σε ηλικία 49 ετών από υπερβολική χρήση οπιοειδών. Πέρασε δύο εβδομάδες σε κώμα και πέντε μήνες στο νοσοκομείο. «Οι γιατροί είπαν στην οικογένειά μου ότι είχα 2% πιθανότητες να ζήσω» θυμάται.

{https://twitter.com/FilmUpdates/status/1582746216747925505?s=20&t=v_zGc2jOpBjuXX81aT52AQ}

Σήμερα δηλώνει ευγνώμων που ζει, αποκαλύπτοντας το πρόβλημα εθισμού του που ξεκίνησε στα 24 του, όταν έκανε το ντεμπούτο του στην ιδιαίτερα δημοφιλή και πετυχημένη αμερικανική σειρά που άλλαξε όλη του τη ζωή.

«Μπορούσα να το χειριστώ, κατά κάποιο τρόπο. Αλλά όταν έφτασα στα 34 μου, είχα πραγματικά μπλέξει σε πολλά προβλήματα» εξομολογείται ο Μάθιου Πέρι.

Όπως λέει, οι συμπρωταγωνιστές του στο σίριαλ έδειξαν κατανόηση και υπομονή στο πρόβλημά του.

«Ήταν σαν τους πιγκουίνους. Οι πιγκουίνοι, στη φύση, όταν κάποιος είναι άρρωστος ή όταν κάποιος είναι πολύ τραυματισμένος, τον περιβάλλουν και τον στηρίζουν. Περπατούν γύρω του μέχρι ο πιγκουίνος να μπορέσει να περπατήσει μόνος του. Κάπως έτσι έκαναν και οι ηθοποιοί για μένα» σημείωσε.

«Λέω στο βιβλίο ότι αν πέθαινα, οι άνθρωποι θα σοκάρονταν, ωστόσο το γεγονός δεν θα εξέπληττε κανέναν. Και αυτό είναι κάτι πολύ τρομακτικό για να ζεις με αυτό. Ελπίζω, λοιπόν, ότι οι άνθρωποι θα ταυτιστούν με αυτό και θα καταλάβουν ότι αυτή η ασθένεια προσβάλλει τους πάντες. Δεν έχει σημασία αν είσαι επιτυχημένος ή όχι, η ασθένεια δεν ενδιαφέρεται» τόνισε ο Μάθιου Πέρι.

 

NETWORK