Life

Ο Τζέισον Μομόα... βγήκε από τα ρούχα του σε τηλεοπτική εκπομπή

Ο Τζέισον Μομόα... βγήκε από τα ρούχα του σε τηλεοπτική εκπομπή Φωτογραφία: EPA/VICKIE FLORES
Ο Jason Momoa γδύθηκε σε γνωστή, μεταμεσονύκτια αμερικανική εκπομπή και προκάλεσε... ντελίριο ενθουσιασμού στις θαυμάστριές του.

Ο ηθοποιός του Aquaman έκανε ένα εντυπωσιακό στριπτίζ, επιδεικνύοντας το μυώδες σώμα του, φορώντας το παραδοσιακό χαβανέζικο Malo, κατά τη διάρκεια της εμφάνισής του στο Jimmy Kimmel Live.

Ο 54χρονος παρουσιαστής ρωτούσε τον 43χρονο (γεννημένο στη Χονολουλού και μεγαλωμένο στην Αϊόβα) για την ενδυμασία που έμοιαζε με στρινγκ και την οποία είχε φορέσει όταν ψάρευε πρόσφατα σε βαθιά νερά μέσα από ένα σκάφος.

«Αυτό είναι ένα παραδοσιακό Μάλο, αυτό φορούν οι Χαβανέζοι», εξήγησε ο Τζέισον Μομόα

«Ουσιαστικά δεν μου αρέσει πλέον να φοράω ρούχα» αστειεύτηκε ο 54χρονος σταρ κατά την διάρκεια της συνέντευξης.

 Όταν ο Κίμελ ρώτησε τον Μομόα αν ένα Μάλο είναι άνετο, εκείνος απάντησε: «Θεέ μου, ναι! Στην πραγματικότητα δεν μου αρέσει να φοράω ρούχα πια. Το φοράω κάθε μέρα. Το φοράω συνέχεια»

Ο Μομόα εμφανίστηκε αρχικά κανονικά ντυμένος και όταν ερωτήθηκε για τις περιβόητες φωτογραφίες με το Μάλο δεν δίστασε να παραδεχτεί πως το φορά κάτω από τα ρούχα του.

Χωρίς να τον προτρέψει, ο υποψήφιος για τα βραβεία SAG σηκώθηκε στη συνέχεια και άρχισε να βγάζει σιγά σιγά το σακάκι και τις μωβ μεταξωτές πυτζάμες του, προχωρώντας σε ένα εντυπωσιακό στριπτίζ.

{https://www.youtube.com/watch?v=4nX3-M9lC7M}