Life

Με αυτά τα 7 λουλούδια θα έχεις χρώματα στον κήπο σου όλο τον χρόνο

Με αυτά τα 7 λουλούδια θα έχεις χρώματα στον κήπο σου όλο τον χρόνο Φωτογραφία: MotionTeam
Με αυτά τα επτά λουλούδια θα έχεις χρώματα και άνθη στον κήπο σου όλο τον χρόνο.

Μερικά λουλούδια παράγουν άνθη όλο το χρόνο, ανεξάρτητα από την εποχή. Χάρη στην ικανότητα τους να ευδοκιμούν ακόμα και όταν πέφτουν οι θερμοκρασίες, ορισμένα φυτά έχουν την ικανότητα να παράγουν λουλούδια σε κάθε εποχή.

Εκτός από όμορφα, φέρνουν χαρά και φωτεινότητα σε κάθε χώρο. Κάθε άνοιξη, η φύση ανθίζει και βλέπουμε τα λουλούδια με τα διαφορετικά χρώματα, σχήματα και μεγέθη τους να ανταγωνίζονται για την προσοχή μας. Αλλά όταν τελειώνει η εποχή τους και αρχίζουν να μαραίνονται από τη ζέστη του καλοκαιριού, πάλι πρέπει να περιμένουμε μέχρι την επόμενη άνοιξη για να μπορέσουμε να απολαύσουμε ξανά αυτό το θέαμα .

Με τα παρακάτω φυτά, όμως, αυτό δεν συμβαίνει. Αντίθετα, θα μπορείς να απολαμβάνεις τα λουλούδια τους και τους 12 μήνες του χρόνου, από τον Ιανουάριο έως τον Δεκέμβριο. Και αυτό τους δίνει τη δική τους ιδιαίτερη ομορφιά, που αντέχει σε όλες τις εποχές.

Σύμφωνα με το AD, χάρη στην αντοχή τους στις χαμηλές θερμοκρασίες, ορισμένα φυτά μπορούν να ανθίζουν όλο το χρόνο, ακόμα και τις δροσερές και σκοτεινές μέρες του φθινοπώρου ή του χειμώνα. Αυτά τα αξιόλογα είδη δεν έχουν υπερβολικά υψηλή συντήρηση, αλλά και πάλι θα πρέπει να τους δώσουμε λίγη επιπλέον προσοχή για να διασφαλίσουμε ότι θα ανθίσουν και θα παράγουν λουλούδια χωρίς να σταματούν.

Δείτε τα λουλούδια στο the issue