Life

Σοβαρή καταγγελία Βισκαδουράκη: Εισπρακτική «σήκωσε» την αποζημίωση του πλημμυροπαθούς πεθερού του

Σοβαρή καταγγελία Βισκαδουράκη: Εισπρακτική «σήκωσε» την αποζημίωση του πλημμυροπαθούς πεθερού του Φωτογραφία: EUROKINISSI
Εισπρακτική εταιρεία καταγγέλλεται ότι «σήκωσε» τα 6.500 της αποζημίωσης του πεθερού του Θανάση Βισκαδουράκη, που μπήκαν στον τραπεζικό του λογαριασμό από την κρατική βοήθεια για τις καταστροφές στη Θεσσαλία.

Εισπρακτική πήρε την αποζημίωση του πλημμυροπαθούς πεθερού του, όπως κατήγγειλε ο Θανάσης Βισκαδουράκης. «Τώρα με ενημέρωσε ο πεθερός μου ότι τα 6.500 ευρώ που έβαλε το κράτος για τους πλημμυροπαθείς, τα σήκωσε η εισπρακτική εταιρεία. Τώρα οι άνθρωποι κλαίνε, είναι έξω από την τράπεζα και παρακαλούν να επιστραφούν τα λεφτά», είπε ο γνωστός ηθοποιός.

Αν και αυτά τα χρήματα της κρατικής βοήθειας είναι ακατάσχετα σύμφωνα με όσα είχαν εξαγγελθεί, ο Θανάσης Βισκαδουράκης, επέμεινε μιλώντας στον ΣΚΑΪ ότι τα χρήματα έκαναν... φτερά από το λογαριασμό του πεθερού του καθώς -πάντα σύμφωνα με την καταγγελία που έκανε- τα «σήκωσε» εισπρακτική εταιρεία.

«Με πήρε τηλέφωνο στεναχωρημένος, είναι στην τράπεζα», πρόσθεσε ο γνωστός ηθοποιός και είπε ότι ο δικός του άνθρωπος είναι στην τράπεζα στον Παλαμά Καρδίτσας και ζητάει εξηγήσεις.

«Ο Βλοχός (σ.σ,. Καρδίτσα) έχει καταστραφεί 100%, δεν θέλω να σκέφτομαι ότι οι άνθρωποι εκεί πρέπει να μετοικίσουν», ανέφερε ο Θ. Βισκαδουράκης.

Πάντως, τα χρήματα από τις αποζημιώσεις θεωρούνται ακατάσχετα και δεν συμψηφίζονται.