Life

Ο Αίας Μανθόπουλος δίνει την πιο κρίσιμη μάχη για τη ζωή του: Τα νεότερα για την υγεία του

Ο Αίας Μανθόπουλος δίνει την πιο κρίσιμη μάχη για τη ζωή του: Τα νεότερα για την υγεία του
Γενναία μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο γνωστός ηθοποιός Αίας Μανθόπουλος που νοσηλεύεται στη ΜΕΘ μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη την Πέμπτη.

Ο ηθοποιός παραμένει νοσηλευόμενος στην Εντατική σε κρίσιμη κατάσταση, διαψεύδοντας τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να έχει φύγει από τη ζωή την περασμένη Παρασκευή. Στην εκπομπή «Το Πρωινό» αναφέρθηκαν στο σοβαρό πρόβλημα του ηθοποιού και έδωσαν περαιτέρω πληροφορίες για τη νοσηλεία του αποκαλύπτοντας ότι:

«Ο Αίας Μανθόπουλος ζει. Μετά το εγκεφαλικό που υπέστη, μεταφέρθηκε σε δημόσιο νοσοκομείο στις 9/10, στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Οι γιατροί θεώρησαν πως πηγαίνει καλύτερα και τον μετέφεραν στον θάλαμο. Από εκεί και πέρα υποτροπίασε και έπρεπε να μεταφερθεί ξανά στη ΜΕΘ, όπου βρίσκεται μέχρι αυτή τη στιγμή και η κατάστασή του είναι σταθερή».

Οι δηλώσεις του φίλου του ηθοποιού, Ιάκωβου Μυλωνά

Ο Ιάκωβος Μυλωνάς, φίλος του Αίαντα Μανθόπουλου και επίσης ηθοποιός, μιλ΄ώντας στην εκπομπή για το π΄ώς εξελίσσεται η πορεία της υγείας του ηθοποιού εξήγησε: «Είναι δύσκολα, είχε υποτροπή την Πέμπτη και την Παρασκευή ξαναμπήκε στην Εντατική, αλλά δεν έχει πεθάνει. ο άνθρωπος παλεύει για τη ζωή του. Είναι πάρα πολύ δύσκολα, μακάρι να γίνει ένα θαύμα».

{https://www.youtube.com/watch?v=j5fEPT9YUlY}