Life

Νέος «καυγάς» ανάμεσα σε Καινούργιου - Μικρούτσικο με... μπηχτές για «τοξικούς»

Νέος «καυγάς» ανάμεσα σε Καινούργιου - Μικρούτσικο με... μπηχτές για «τοξικούς»
Κατερίνα Καινούργιου και Αντρέας Μικρούτσικος είχαν για ακόμη μια φόρα έναν «καυγά» στον αέρα της εκπομπής με υπονοούμενα και μπηχτές για... αυτοαναφορικούς και τοξικούς.

Συγκεκριμένα, το πρωί της Παρασκευής (17/11) και μετά την προβολή ενός αποσπάσματος από το χθεσινό επεισόδιο του Fame Story, ο παρουσιαστής γέλασε με το σχόλιο της οικοδέσποινας, πυροδοτώντας μία αιχμηρή στιχομυθία.

Το πρωί της Παρασκευής 17 Νοεμβρίου, αφού έπαιξε στην εκπομπή Super Κατερίνα ένα απόσπασμα από το Fame Story, o Ανδρέας Μικρούτσικος ξεκίνησε να γελάει με ένα σχόλιο που έκανε η Κατερίνα Καινούργιου.

Τότε η Κατερίνα Καινούργιου είπε: «Γιατί γελάς, Ανδρέα; Ανδρέα, πες. Μπορεί να λέω και βλακείες, τι να πω; Το ξέρω ότι δεν γελάει με μένα. Εγώ είμαι και πολύ ωραία, γιατί να γελάσει μαζί μου; Δεν με νοιάζει γιατί γέλασε, πάμε να τοποθετηθεί»

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος τότε απάντησε: «Σε νοιάζει αλλά δεν θέλεις να ακούσεις».

Στη συνέχεια ακολούθησε ο εξής διάλογος:

Κ.Κ: «Εγώ επειδή λέω την αλήθεια, θέλω να ακούω και την αλήθεια όσο σκληρή και να ‘ναι. Προτιμώ την αλήθεια από ένα καλογυαλισμένο ψέμα».

Α.Μ: «Όλες οι εγκυκλοπαίδειες στη λέξη αυτοαναφορικός έχουν δίπλα τη φωτογραφία σου. Οπότε θέλεις να ασχοληθούμε με τον Fipster ή με εσένα;»

Κ.Κ: «Να μη σου πω καλύτερα σε ποια λέξη έχουν τη φωτογραφία σου… μπορεί να αρχίζει και από τ-ο-ξ»

Οι συνεργάτες της εκπομπής να προσπαθούν να ηρεμήσουν κάπως τα πνεύματα, και ο Γρηγόρης Γκουντάρας είπε: «Τι ωραίο παιχνίδι κάνετε μεταξύ σας; Αν είχατε μικρότερη διαφορά ηλικίας, μπορεί να νόμιζα ότι είστε και τσιμπημένοι».

Πάντως και οι δύο -αλήθεια ψέμα κανείς δεν ξέρει- είπαν ότι δεν αστειεύονται και ότι αυτά που είπαν τα εννοούν.