Life

Βασίλης Καρράς: «Γέλα μου...», η σχέση του με την Δέσποινα Βανδή

Βασίλης Καρράς: «Γέλα μου...», η σχέση του με την Δέσποινα Βανδή
Συντετριμμένοι είναι φίλοι, συγγενείς, καλλιτέχνες και πολιτικοί στο άκουσμα του θανάτου του τραγουδιστή, Βασίλη Καρρά.

Ο «άρχοντας» της λαϊκής μουσικής έδωσε γενναία μάχη με τον καρκίνο, ενώ τις τελευταίες ημέρες είχε βρεθεί θετικός στον κορονοϊό.

Είχε συνεργαστεί με συνθέτες και στιχουργούς, όπως ο Δημήτρης Ρακιτζής Φοίβος, ο Γιώργος Θεοφάνους, ο Αλέκος Χρυσοβέργης και ο Σπύρος Γιατράς, η Εύη Δρούτσα, ο Πάνος Φαλάρας, ο Χρήστος Δάντης, ο Κυριάκος Παπαδόπουλος και ο Ηλίας Φιλίππου, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, ο Χρήστος Νικολόπουλος και πολλοί άλλοι.

Έκανε πετυχημένα ντουέτα με πολλούς τραγουδιστές όπως η Μαριάνθη Κεφάλα, οι Πυξ Λαξ, η Κωνσταντίνα, η Άντζελα Δημητρίου, ο Τόλης Βοσκόπουλος, ο Νίκος Ζωιδάκης, η Καίτη Γαρμπή, η Δέσποινα Βανδή, η Έλλη Κοκκίνου, η Ειρήνη Μερκούρη, η Πάολα, ο Παντελής Παντελίδης καθώς και με τον Γιώργο Κακοσαίο.

«Γέλα μου...»

Η Δέσποινα Βανδή, έκανε τα πρώτα βήματά της στην πίστα στη Θεσσαλονίκη στο πλευρό του Βασίλη Καρρά.

Στον Βασίλη Καρρά χρωστάει και δύο από τις πρώτες μεγάλες επιτυχίες της «Γέλα μου» και «Αδιέξοδο» που ερμήνευσε μαζί με τον Γιάννη Πάριο το 1994.

{https://youtu.be/Pot9s0YIsSg}

{https://youtu.be/ARHMBRhLhUE}

«Είμαι περήφανος για αυτό το “μωρό”»

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης που έχει γράψει τη δική του ιστορία στο λαϊκό τραγούδι ξεσήκωσε με τα τραγούδια του το κοινό. 

Ο Βασίλης Καρράς καλεσμένος σε εκπομπ΄ή το 2022 και με παρουσιάστρια την Δέσποινα Βανδή, μοιράστηκε ιστορίες από τα τραγούδια του ενώ δήλωσε και περήφανος για την πορεία της Δέσποινας.

«Δεν περίμενα ποτέ ότι αυτό το “μωρό” που είχα δίπλα να με φιλοξενεί στην εκπομπή του και να μιλώ για αυτήν. Είμαι περήφανος γι΄αυτό το “μωρό” που έκανε αυτή τη στροφή και είναι εδώ και πιστεύω θα τα καταφέρει καλύτερα αύριο όχι γιατί το χρειάζεται αλλά γιατί της αξίζει».