Life

Super Kiki: Άγγιξα το ένα εκατομμύριο ευρώ από το Instagram σε ένα χρόνο

Super Kiki: Άγγιξα το ένα εκατομμύριο ευρώ από το Instagram σε ένα χρόνο
Για το πώς έκανε τα πρώτα βήματά της ως influencer, αλλά και τα χρήματα που αυτό της απέφερε, μίλησε η Super Kiki.

Με τη φίλη της και συνεργάτιδά της, Andreea Boboc ήταν καλεσμένες σε εκπομπή στην ΕΡΤ, στην οποία μίλησαν για την επιχειρηματική ιδέα τους, τη φυλακή, αλλά και την περιπέτεια με τα ναρκωτικά.

Σε κάποιο σημείο, η Super Kiki αναφέρθηκε στο ξεκίνημά της και τα έσοδά της. «Άρχισα να βγάζω πάρα πολλά λεφτά από το Instagram, από τον Αρναούτογλου και μετά. Μέσα σε ένα χρόνο άγγιξα το εκατομμύριο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Τότε ήθελα να βγάλω τα κόμπλεξ του φτωχού. Δεν με ενδιαφέρει να έχω δικό μου σπίτι και αυτοκίνητο… όλοι οι φίλοι μου φτωχοί, ήθελα πολύ να τα φάμε μαζί, να έχουμε τα καλύτερα ρούχα, να δίνω 50ευρα πουρμπουάρ στους σερβιτόρους. Όχι για να κάνω την καλή, εμένα αυτός ήταν ο καημός μου, σε άλλον είναι να πάει ταξίδια», συμπλήρωσε.

«Πράγματι τα κατάφερα, μέχρι που σταμάτησα να κάνω πολλές διαφημίσεις, γιατί το βαρέθηκα. Ήταν πιο λίγες, επιλεκτικές. Ένιωθα ενοχές, οπότε έβγαζα τα μισά του μισού. Είπα δεν με νοιάζει, δεν με ενδιέφερε ποτέ να έχω πολλά λεφτά, ήθελα να ζω άνετα εγώ, οι γονείς μου, οι φίλοι μου», συνέχισε η Super Kiki.

Σε άλλο σημείο δήλωσε ότι «κατά λάθος» έγινε μία από τους πρώτους influncers στην Ελλάδα. «Δούλευα σερβιτόρα, έβλεπα τον Κοψιάλη, μέχρι που ανέβασε ένα βίντεο μου και ξύπνησα με 8.000 followers, που δεν ήξερα καν τι είναι αυτό. Παρεξηγήθηκα, του είπα τι θα τους κάνω αυτούς που μου στέλνουν ότι με αγαπάνε», δήλωσε.