Life

Super Κική για Χρήστο Μάστορα: «Την έφαγε τη Μαρινέλλα ο Αλβανός, ξέρουν αυτοί από μάγια»

Super Κική για Χρήστο Μάστορα: «Την έφαγε τη Μαρινέλλα ο Αλβανός, ξέρουν αυτοί από μάγια»
Τα όσα ακούστηκαν για τη Μαρινέλλα και το Χρήστο Μάστορα από το στόμα της Super Κικής σχολίασε η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

Την απόφαση της Μαρινέλλας να αφήσει εκτός συναυλίας της στο Ηρώδειο τον Χρήστο Μάστορα, σχολίασε μέσα από το κανάλι της στο Youtube η Super Κική μαζί με τον Fipster.

«Διάρροια έπαθε ο άνθρωπος ρε παιδιά χ…ε από τα μάτια. Την έφαγε, την έφαγε το μαγιολίκι του Μάστορα. Αλβανός δεν είναι ο Μάστορας; Ξέρουν αυτοί από μάγια», πρόσθεσε η Super Κική

Ενώ συνέχισε λέγοντας: «Κρατάει ουδέτερη στάση. Ο άνθρωπος εδώ πέρα έχει έρθει με κίνδυνο τη ζωή του. Πρέπει να το εκτιμήσουμε έτσι; Γιατί από στιγμή σε στιγμή μπορεί να χάσει την καριέρα του», είπε η Super Κική με την Κατερίνα Καινούργιου στης οποίας προβλήθηκε το σχετικό απόσπασμα να μην μπορεί να πιστέψει τα όσα άκουσε.

Σοκαρισμένη η παρουσιάστρια τόνισε μεταξύ άλλων: «Αν αυτά λέγονταν στην τηλεόραση θα μας είχαν κρεμάσει αυτοί οι ίδιοι οι άνθρωποι, δηλαδή αυτοί οι δύο που βλέπουμε. Θλίβομαι πάρα πολύ για αυτό που είδα, είναι προσβλητικά όλα αυτά. Δεν είναι μόνο ρατσιστικά αυτά που ακούγονται είναι μηνύσιμα».